ΜΠΕΡΓΚ: «ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ»

Ο Μάρκους Μπεργκ έδωσε το σύνθημα για το «restart» που θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα και θα αλλάξει το κλίμα στην εξέδρα

Μπεργκ: «Να τους φέρουμε πάλι δίπλα μας»

Όπως έκανε και κάνει μέσα στο γήπεδο, έτσι έκανε και έξω από αυτό. Ο Μάρκους Μπεργκ έδωσε με τις δηλώσεις του το σύνθημα της επανεκκίνησης και της ανάκαμψης του Παναθηναϊκού, προκειμένου να πετύχει τον… αυτοσκοπό του, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και συνάμα να αλλάξει το κλίμα στην «πράσινη» εξέδρα.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός μίλησε για:

Το ματς με την Καλλονή: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον τρόπο που αντιδράσαμε σήμερα. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση, μία σημαντική νίκη. Είχαμε κατοχή της μπάλας, παίξαμε χωρίς άγχος απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο  και είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ζητούμενο οι νίκες».

Τους στόχους του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα: «Οι στόχοι μας θα ήταν το Πρωτάθλημα και η εμφάνιση στην Ευρώπη. Δυστυχώς, ο δεύτερος στόχος δεν κατέστη δυνατός. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά θα κοιτάξουμε να προχωρήσουμε στους επόμενους στόχους. Να βλέπουμε τα πράγματα βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, με σκοπό να μείνουμε ψηλά στην κατάταξη και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Την πίεση που υπάρχει και την απογοήτευση του κόσμου: «Πάντα υπάρχει πίεση και είδαμε ότι οι φίλαθλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους. Είναι δικαίωμά τους να το κάνουν, όλοι είμαστε απογοητευμένοι και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε στους  στόχους μας και να τους πετύχουμε για να τους φέρουμε δίπλα μας. Ελπίζω να έχουμε καλούς αγώνες και στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε ένα λαμπρό μέλλον».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου