ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ»

Ο Γιάννης Αναστασίου απέφυγε και πάλι να ζητήσει συγγνώμη για τον αποκλεισμό-ντροπή και θεωρεί πως δεν χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου προς την ομάδα.

Αναστασίου: «Δεν πέρασε από το μυαλό μου η παραίτηση»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου μια μέρα μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Καμπάλα, ξεκαθαρίζοντας όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτηκε την παραίτηση πως «όχι, ήταν άσχημο αποτέλεσμα, αλλά το εύκολο είναι εν θερμώ να πα΄ρεις αποφάσεις ή να σκεφτείς πράγματα που δεν πρέπει. Αλλά όχι δεν μου πέρασε καν από το μυαλό, ούτε καν το σκέφτηκα».

«Εμείς το κάναμε κι εμείς οφείλουμε να το αλλάξουμε. Δουλεύουμε, προσπαθούμε, αλλά σίγουρα κάνουμε λάθη. Αυτοί είμαστε, προσπαθούμε, δουλεύουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και θα κοιτάξουμε να γινόμαστε καλύτεροι» είπε αρχικά και στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε αν οφείλουν ως ποδοσφαιρικό τμήμα να ζητήσουν μια συγγνώμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού απάντησε:

«Βασικά οφείλουμε να ζητήσουμε μια... Να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας γιατί όπως είπα δουλεύουμε, αφιερώνουμε πολλές ώρες στο γήπεδο και δεν μπορεί κανείς να πει ότι τα παιδιά δεν έτρεξαν, δεν προσπάθησαν στο παιχνίδι. Για την προσπάθεια που κάνουμε θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δούμε όλοι τι φταίει. Τι κάνει ο καθένας από τη μεριά του μέσα στο γήπεδο, είτε με την μπάλα, είτε χωρίς την μπάλα. Το να βγαίνουμε και να ζητάμε συγγνώμη θα είναι το τελευταίο. Ο κόσμος ξέρει ότι τα παιδιά προσπαθούν και το βλέπουν. Είναι άσχημο αυτό που συνέβη, το είπαμε και χθες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν μεγάλες και μικρές ομάδες στην Ευρώπη. Τα χρήματα δεν φέρνουν πάντα την επιτυχία. Όλες οι ομάδες έχουν κακές περιόδους. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να κοστίσει».

Στη συνέχεια για το πως θα αλλάξει το κλίμα στην ομάδα απάντησε: «Οι νίκες σίγουρα θα απαλύνουν την πικρία. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή, όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε». Από το πρωί και χθες κάνουμε συζητήσεις για να ανέβει το ηθικό. Να πιστέψουν τα παιδιά πως έχουν δυνατότητες. Πραγματικά μπορούμε και έχουμε δυνατότητες. Σίγουρα θα υπάρχει πίεση αλλά θα κοιτάξουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για τον κόσμο είπε: «Δεν νομίζω ότι χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου. Σίγουρα ο αποκλεισμός είναι άσχημος και στεναχώρησε τον κόσμο και εμάς. Αν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι θέλουμε να χάνουμε, δεν νομίζω ότι υπάρχω. Οι σχέσεις χτίζονται πάντα με εμπιστοσύνη, πίστη και ενότητα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και από κει και πέρα είναι προσωπικό συναίσθημα του καθενός».

Τέλος για τις μεταγραφές που δεν έχουν βοηθήσει ως τώρα τόνισε: «Σίγουρα περιμένεις κάτι παραπάνω από τις μεταγραφές. Λόγω συγκυριών δεν είναι δυνατό αυτό. Δουλευουν, προσπαθούν να προσαρμοστούν και απο την άλλη οι υπόλοιποι προσπαθούν να τους βοηθήσουν για να μπουν στον ρυθμό. Δεν μπορείς να το υπογράψεις πως αν έπαιζαν όλες οι μεταγραφές θα περνούσαμε. Μετά την διακοπή θα έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε αρκετούς από αυτούς στο παιχνίδι μας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου