ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΛΛΟΝΗ

Διαβάστε τα ονόματα των οκτώ τυχερών που θα πάνε εντελώς δωρεάν στη Λεωφόρο στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καλλονή!

Οι νικητές των προσκλήσεων με Καλλονή

Έπειτα από την κλήρωση που έλαβε χώρα στα γραφεία της εταιρείας μας σήμερα το απόγευμα, προέκυψαν οι εξής οκτώ νικητές των προσκλήσεων για τον αγώνα με την Καλλονή μια προσφορά του leoforos.gr και της ΠΡΑΣΙΝΗΣ:

Γεώργιος Ρακιντζής
Σοφία Κρητικού
Νικήτας Πρασσάς
Κωνσταντίνος Γεωργίου
Σταμάτης Βρούλος
Γεωργία Αποστολοπούλου
Αλέξιος Καρβέλης
Επαμεινώνδας Δαβρής

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία της Εταιρείας (επί του 14ου χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας - 2103503000) το Σάββατο 29/08/2015 (09:00 – 18:00μ.μ.).

Όπως αναφέρεται και στους όρους συμμετοχής: «Πέραν της ώρας και ημερομηνίας αυτής χάνεται κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα μείνει αδιάθετο. Η παραλαβή θα γίνει αυτοπροσώπως από τον κάθε νικητή του προγράμματος με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία του με βάση αυτά που δηλώθηκαν στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτή η εξακρίβωση των στοιχείων, είτε επειδή ο νικητής συμπλήρωσε λανθασμένα στοιχεία στη φόρμα συμμετοχής, είτε επειδή δεν επέδειξε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου και το δώρο θα μείνει αδιάθετο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου