«ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Ο Κάρλος Ζέκα στάθηκε στην άσχημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και την ήττα-αποκλεισμό από την Μπριζ 

«Συγγνώμη στον κόσμο»

Στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρέθηκαν στο Βέλγιο απολογήθηκε ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έδωσε το σύνθημα προκειμένου ο Παναθηναϊκό να βρεθεί στους ομίλους του EuropaLeague.  

«Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, πολύ απογοητευτική βραδιά. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Μετά το πρώτο γκολ του αντιπάλου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε στο ματς» δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος για να προσθέσει:

« Ειδικά για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ήταν απογοητευτικό. Θέλω να πω συγγνώμη, γιατί ήρθαν σήμερα να μας στηρίξουν. Έκαναν τόσο δρόμο για εμάς, κάθε χρόνο μας στηρίζουν σαν τρελοί και εμείς σήμερα αποτύχαμε. Θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά, τι δεν καλά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι γιατί πρέπει να δώσουμε χαρά σε αυτό τον κόσμο. Το αξίζει.

Σήμερα δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στους ομίλους του Europa League. Θα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία για να τα καταφέρουμε, δεν πρέπει να αποτύχουμε πάλι. Τουλάχιστον θα πρέπει να πάμε στο σημείο που ήμασταν πέρσι, δεν είναι καλό για εμάς, θέλαμε το κάτι παραπάνω. Αλλά πρέπει να έχουμε ευρωπαϊκή συνέχεια, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους, για πολλούς λόγους».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου