ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ: ΖΕΚΑ: «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη ο Πορτογάλος χαφ ενόψει των πλέι οφ του Πρωταθλήματος.

ΠΑΟ-Ξάνθη: Ζέκα: «Δύναμη για τη συνέχεια»

Μιλώντας μετά το 2-0 επί της Ξάνθης ο Κάρλος Ζέκα ξεκαθάρισε ότι οι «πράσινοι» δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν αλλά αντέδρασαν σωστά, ενώ χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη τόσο για ψυχολογικούς λόγους όσο και ενόψει των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε και έπειτα από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε ήμασταν προβληματισμένοι. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, δεν ήμασταν νευρικοί και αυτό έφερε τη νίκη, ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα».

Για το αν βοηθάει ψυχολογικά η νίκη επί της Ξάνθης: «Ερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα έτσι η νίκη που πετύχαμε μας δίνει το έναυσμα για να συνεχίσουμε καλύτερα τόσο στα εναπομείναντα ματς Πρωταθλήματος όσο και στα πλέι οφ».

Για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες: «Ποτέ δεν είναι καλό να παίζεις χωρίς φιλάθλους, οι οποίοι μας βοηθούν και μας ωθούν στη νίκη. Σήμερα ήταν πολύ σημαντικό που τους είχαμε δίπλα μας και είμαστε χαρούμενοι για τη στήριξή τους».

Για το αν… προβάρει τον Εθνικό ύμνο (σ.σ. με αφορμή τις σκέψεις για ελληνοποίησή του): «Ακόμη δεν το έχω προχωρήσει γιατί δεν έχω κάνει ακόμη τα χαρτιά μου, όμως είναι κάτι που θα το συζητήσω με τους ανθρώπους του συλλόγου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου