ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει σε πρώτο πλάνο την ανανέωση των Ζέκα, Αμπέντ και Ρισβάνη.

Ανανέωση για τρεις
Όπως αναφέρει το «Goal», η περίπτωση του αρχηγού του Τριφυλλιού και του Αλγερινού μεσοεπιθετικού έχουν μπει σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους» κι άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον τους στην ομάδα. Συγκεκριμένα οι εξελίξεις χρονοθετούνται για το προσεχές δεκαήμερο, οπότε και θέλουν να κλείσουν στον Παναθηναϊκό και τα δύο μέτωπα, ενώ μετά είναι και η σειρά του Σπύρου Ρισβάνη. 
 
Ο Παναθηναϊκός θέλει ο Ζέκα να ανανεώσει ως το 2017 και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις, η μία μάλιστα από κοντά με τον μάνατζερ του παίκτη, Κάρλος Γκονζάλβες, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Στις πρώτες επαφές φάνηκε μία μικρή διαφορά στο οικονομικό, όχι όμως τέτοια που να καθιστά ανέφικτη την επίτευξη του deal, τη στιγμή που η πλευρά του παίκτη δείχνει θετική διάθεση για να επέλθει συμφωνία. 
 
Σε ό,τι αφορά το θέμα του Αμπέιντ, φαίνεται ότι βρίσκεται εκτός πλάνων της Νιούκαστλ για την επόμενη χρονιά, γεγονός που ανοίγει διάπλατα το δρόμο της παραμονής του στο Τριφύλλι. Η επίσημη πάντως ενημέρωση του αγγλικού συλλόγου θα γίνει την προσεχή Παρασκευή ή το Σάββατο, οπότε και θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον ατζέντη του Αλγερινού, Τζαμπελ Μπυκίρ. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε ο Μπουκίρ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να μιλήσει εκ του σύνεγγυς με τον Νίκο Νταμπίζα και να συζητήσουν τη φόρμουλα της παραμονής του πελάτη του. 
 

Προς το τέλος της περιόδου αναμένεται να κληθεί για συζητήσεις και ο Σπύρος Ρισβάνης, που έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2016, ωστόσο αυτό είναι πολύ μικρό και ο Παναθηναϊκός θέλει να τον επιβραβεύσει για την πρόοδό του και ταυτόχρονα να τον «δεσμεύσει» με κάποιες ρήτρες.  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 21 Ιουνίου