«ΝΤΟΥ» ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!

Δυναμική παρέμβαση του Αλαφούζου σε ραδιοφωνική εκπομπή διαψεύδοντας τα περί εγγυητικής και κάνοντας λόγο για προπαγάνδα. 

«Ντου» Αλαφούζου!

«Ντου» μέσω ραδιοφώνου έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με δυναμική παρέμβαση στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, καθώς η όλη ιστορία με την προπαγάνδα του εν λόγω σταθμού έχει κουράσει, με τον Καρπετόπουλο να εμφανίζεται διαρκώς πως έχει εσωτερική πληροφόρηση μέσα από την ΕΠΟ, με τον Αλαφούζο όμως να τον βάζει στη θέση του και στο τέλος αφού τα «έχωσε» να τους κλείνει και το τηλέφωνο... 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ διέψευσε κατηγορηματικά πως ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να δώσει εγγυητική επιστολή για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, ενώ έκανε λόγο για συνεχιζόμενη προπαγάνδα κατά του Τριφυλλιού. 

«Για το ομολογιακό δάνειο έχει γίνει γενική συνέλευση το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε να δώσει ποτέ εγγυητική επιστολή για να πάρει αδειοδότηση», είπε ο Αλαφούζος και πρόσθεσε:  «Οφείλατε να απευθυνθείτε στον Παναθηναϊκό προτού διαδίδετε σκοπίμως πράγματα. Δεν είχατε την ευγένεια και τη δημοσιογραφική εντιμότητα. Τα γράφατε επίτηδες για να δημιουργήσετε κλίμα. Η πραγματικότητα δείχνει ότι είχατε απλώς άδικο. Κάνετε προπαγάνδα συστηματικά για να θίξετε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού»

Όσο για την επιστολή με 18 σημεία που φέρεται να δέχτηκε από την ΕΠΟ, είπε πως «… το τι έχουμε πάρει από την ΕΠΟ είναι εμπιστευτικό», ενώ κατέληξε λέγοντας «… ξέρετε αν έχω ή αν δεν έχω βάλει χρήματα στην ΠΑΕ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου