«ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και ο Παναθηναϊκός κάθε μέρα θα είναι και καλύτερος. 

«Κάθε μέρα και καλύτερος»

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Εκτός από το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει και ευχαριστεί τους φιλάθλους του, ο Παναθηναϊκός είναι υγιής ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και θα γίνεται καλύτερος από μέρα σε μέρα».

Για την μάχη της 2ης θέσης και την απόσταση από τον ΠΑΟΚ: «Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Το αν θα είναι ένας ή πέντε βαθμοί διαφορά στην κανονική περίοδο δεν λέει τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα του Παναθηναϊκού, γιατί είναι νεανική ομάδα που έχει στόχο και πλάνο στο παιχνίδι της και παρουσιάζει κάθε εβδομάδα όλο και πιο ομοιογενές σύνολο. Στα πλέι οφ θα έχει περισσότερες δυνάμεις σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που θέλει να παρουσιάσει άλλο τρόπο παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ, αναμφίβολα έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες, από τις προσωπικές ενέργεις των οποίων μπορεί να πάρει πολλά, όμως, η ομοιογένεια είναι αυτή που φέρνει στο τέλος τα αποτελέσματα».

Για την απόδοση του Άρη: «Στο πρώτο μέρος είχε κινητικότητα, ενθουσιασμό, ωστόσο, όσο περνούσε ο χρόνος τον εγκατέλειπαν οι δυνάμεις του. Παράλληλα, όταν έχει τόσα διοικητικά προβλήματα είναι λογικό που δεν μπορεί να αποδώσει. Δεν υπάρχει συγκέντρωση και ηρεμία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ο πραγματικός Άρης δεν είναι αυτός που δείχνει σήμερα. Πρέπει να βρει την διοικητική του ηρεμία για να γίνει ο Άρης που χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τις πιθανότητες του Άρη να σωθεί: «Δε νομίζω ότι μπορεί ο Άρης να ξεφύγει. Πρέπει να κάνει 2-3 συνεχόμενες νίκες για να πάρει ψυχολογία, αλλά στην φάση που είναι δεν μπορεί να το κάνει. Θαύματα δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο και όταν γίνονται γίνονται εκεί που υπάρχει ηρεμία».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 17 Αυγούστου