«ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ»

Το «Παναθηναϊκό Κίνημα» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους «πράσινους» για την ιστορική νίκη που πέτυχαν επί του Ολυμπιακού.

«Ιστορική νίκη»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Παναθηναϊκού Κινήματος»...

Το Παναθηναϊκό Κίνημα εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή και σε όλο το επιτελείο της ποδοσφαιρικής ομάδας μας για την πολύ μεγάλη χαρά που μας χάρισαν με το θρίαμβό τους με 3-0 επί του Ολυμπιακού στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη ιστορικής σημασίας, η οποία διατήρησε τον Παναθηναϊκό μας ως τη μόνη ομάδα που έχει κατακτήσει αήττητο πρωτάθλημα και κυρίως έδωσε πεντακάθαρες απαντήσεις και αποδείξεις για το ποια θα ήταν η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος αν επικρατούσε ισονομία και δικαιοσύνη.

Συμμεριζόμαστε τη χαρά όλων των Παναθηναϊκών από άκρη σε άκρη της Ελλάδας – και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί μας χαίρεται κάθε φίλαθλος που θέλει οι αγώνες και τα πρωταθλήματα να κερδίζονται καθαρά στο γήπεδο και όχι οπουδήποτε αλλού.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την καλή δουλειά που γίνεται, η σημερινή ποδοσφαιρική ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα και να προσθέσει, όπως και πολλές προηγούμενες και άλλες στιγμές δόξας στην ιστορία του Συλλόγου.

Δεν έχουμε επίσης την παραμικρή αμφιβολία ότι με την ενότητα και συσπείρωση του κόσμου του, ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και θα ξαναβρεθεί σε όλα τα επίπεδα στη θέση που του αξίζει, δηλαδή υγιής και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου