ΑΓΓΛΟΙ ΓΙΑ ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ!

Πληροφορίες από την Κροατία θέλουν αγγλική ομάδα να έχει στο στόχαστρο τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και να ετοιμάζει πρόταση. 

Αγγλοι για Σίλντενφελντ!

Εξελίξεις με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ φαίνεται πως θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες εάν ισχύουν τα όσα μεταφέρουν οι Κροάτες. Συγκεκριμένα πληροφορίες από την πατρίδα του έμπειρου στόπερ αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν από ομάδα της Αγγλίας και σύντομα αυτό θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. 

Η είδηση δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από την ΠΑΕ και αναμένονται εξελίξεις. Θυμίζουμε πως ο Κροάτης αμυντικός αγωνίζεται δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Ντιναμό Μόσχας, οπότε πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. 

Φυσικά εάν ισχύει κάτι τέτοιο και αποχωρήσει ο «Σίφο» θα πρέπει να έχει... δουλέψει και ο Παναθηναϊκός αρκετά κάποια περίπτωση κεντρικού αμυντικού για να μην μείνει... ξεκρέμαστος στα μετόπισθεν.

Ο Νίκος Νταμπίζας, βέβαια, όλο αυτό το διάστημα είχε κάνει μια προεργασία για στόπερ - με φόντο το καλοκαίρι - προκειμένου να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο, με σημερινό δημοσίευμα να αναφέρει πως στα υπόψιν είναι ο Αντόν Φέρντιναντ και ήδη έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα για τον δανεισμό του σε πρώτη φάση από την Αντάλιασπορ. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου