ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΑΚΑ

Την θετική απάντηση του ΟΑΚΑ πήρε ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που θέλει να δώσει ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Στάδιο τη νέα σεζόν. 

Επαφή με ΟΑΚΑ

Μια κίνηση που δείχνει την σιγουριά που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για την εξασφάλιση της άδειας από την ΟΥΕΦΑ και κατ επέκταση τη συμμετοχή κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αποκαλύπτει η Live Sport. 

Συγκεκριμένα στην ΠΑΕ φέρονται να έκαναν κρούση στον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, Πέτρο Γαλακτόπουλο κι εξασφάλισαν τη θετική του απάντηση για την περίπτωση που αποφασίσουν να το χρησιμοποιήσουν στο Γιουρόπα Λιγκ ή το Τσάμπιονς Λιγκ, ανάλογα βέβαια με την διοργάνωση στην οποία θα λάβει μέρος ο Παναθηναϊκός. 

Σε ό,τι αφορά άλλωστε το χρέος ύψους 1,7 εκατ. ευρώ από την προηγούμενη χρήση του Σταδίου, έχει ήδη διακανονιστεί και το Τριφύλλι καταβάλλει κανονικά τις δόσεις που συμφωνήθηκαν. Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι μπαίνει στην... άκρη το πλάνο ανακαίνισης κι επέκτασης της Λεωφόρου από τις 16.000 θέσεις στις 21.000. Οι «πράσινοι» ωστόσο προέβησαν σε αυτή την κίνηση ώστε να είναι εξασφαλισμένοι για παν ενδεχόμενο και την περίπτωση που λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων καθυστερήσει η έναρξη των εργασιών. 

Εκτός αυτού το ΟΑΚΑ μπορεί να αποφέρει σαφώς μεγαλύτερα έσοδα στους «πράσινους», που περιμένουν ότι μετά και τον ένα χρόνο ευρωπαϊκής απουσίας, η δίψα του κόσμου τους να ξαναδεί την ομάδα στις διεθνείς διοργανώσεις, θα γεμίσει το γήπεδο, δίνοντας σημαντική ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ. Θέμα πάντως χρησιμοποίησης του Ολυμπιακού Σταδίου και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν τέθηκε από τον Παναθηναϊκό. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου