«ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ»

Ο Κάρλος Ζέκα, μετά το ματς με τον Πλατανιά ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός πάντα και παντού πρέπει να νικάει...

«Νίκες παντού»

Μπορεί ο αρχηγός του Παναθηναϊκού να μην ήταν ευχαριστημένος με το πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, όμως τόνισε πως στην επανάληψη το «τριφύλλι» βελτιώθηκε και πως είχε ευκαιρίες και για ακόμα ένα γκολ... Επίσης, σχολιάζοντας το ερχόμενο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη, ενώ για τον κόσμο είπε πως αυτοί είναι στη καρδιά τους και οι ίδιοι στις καρδιές των φίλων του «τριφυλλιού»...

Αναλυτικά:

«Δεν είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το σημαντικό όμως, είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το Κύπελλο: «Στόχος πάντα για εμάς είναι η νίκη. Ξέρουμε πως παίζουμε με ομάδα δεύτερης κατηγορίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αν το δούμε έτσι θα έχουμε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να νικήσουμε».

Για το μήνυμα των φιλάθλων: «Εμείς είμαστε στην καρδιά τους και αυτοί στη δική μας. Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να τους ευχαριστήσουμε».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Ξέρουμε πως είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι του Κυπέλλου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου