ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Με αφορμή το περιστατικό με τους νεαρούς στην Ξάνθη, ιστοσελίδα από τη Σουηδία χαρακτηρίζει σάπιο το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ρεζίλι και στη Σουηδία

Μέχρι την Σουηδία έφτασε το θέμα με τους δύο νεαρούς που έδιωξε η Ξάνθη επειδή φωτογραφήθηκαν με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Η ιστοσελίδα «svenskafans.com» έχει αφιερώσει ένα άρθρο για την «ντροπή του ποδοσφαίρου» όπως χαρακτηρίζει το περιστατικό και σημειώνει πως το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πεθαίνει κάθε μέρα, κάθε ώρα και το τελευταίο περιστατικό κάνει και τον πλέον αισιόδοξο Έλληνα φίλαθλο να χάσει κάθε ελπίδα για καλύτερες ημέρες στο δημοφιλέστερο σπορ του πλανήτη στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τους Σουηδούς, το περιστατικό αυτό ήταν ένα ακόμα μήνυμα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σάπιο και πως οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα με τέτοιες εικόνες – ντροπή να συμβαίνουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας το οποίο «από καιρό έχει χάσει κάθε αίσθηση δεοντολογίας και ηθικής αξίας»!

Ακόμη, στο κείμενο αυτό αναφέρεται πως η Ξάνθη δεν μπορεί να μιλά για σεβασμό και fairplayαπό τη στιγμή που έχει «κατεβάσει» αναπληρωματική ομάδα την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2002/2003 με αποτέλεσμα να ηττηθεί 5-1 από τον Ολυμπιακό που πήρε το πρωτάθλημα με το αλήστου μνήμης ντέρμπι στη Ριζούπολη και όλα τα αίσχη που είχαν γίνει στο εν λόγω ματς.

Τέλος, το κείμενο των Σουηδών κλείνει με την επισήμανση ότι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να πάρει τους δυο παίκτες στην ακαδημία του συλλόγου αλλά και με την ερώτηση για το αν θα ήταν ίδιες οι αντιδράσεις σε περίπτωση που οι δυο νεαροί παίκτες των Ακριτών είχαν φωτογραφηθεί με τον Χαβιέρ Σαβιόλα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου