ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ

Φουλάρει για να κλείσει τα ανοιχτά θέματα με τους διακανονισμούς πρώην παικτών ο Παναθηναϊκός ενόψει monitoring και ελέγχου. 

Τρέχει για διακανονισμούς

Τον Μάρτιο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εμφανιστεί ΟΚ στην ΟΥΕΦΑ σε ό,τι αφορά τις οφειλές του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2013 κάτι που σημαίνει πως είτε θα πρέπει να εξοφλήσουν τα χρέη τους, είτε να τα διακανονίσουν.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως υπάρχουν δυσκολίες σε ό,τι αφορά ορισμένους πρώην παίκτες της ομάδας, σύμφωνα με τη «Live Sport». Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που έχει λαμβάνειν περί τις 800 χιλ. ευρώ και δεν έχει επέλθει ακόμα συμφωνία, ενώ διακανονισμό δεν έχει υπογράψει ούτε ο Στέργος Μαρίνος στον οποίο οφείλονται 250 χιλ. ευρώ. Από εκεί και πέρα στον Νίνη το Τριφύλλι χρωστάει 100 χιλ. ευρώ, ενώ κοντά σε αυτό το ποσό είναι η οφειλή και προς τον Νίκο Σπυρόπουλο. Πιθανώς πάντως να υπάρχουν κι άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν τα έχουν βρει ακόμα με τον Παναθηναϊκό για τα οφειλόμενά τους.

Οι «πράσινοι» μάλιστα θα πρέπει μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου να στείλουν συγκεκριμένα στοιχεία στην ΟΥΕΦΑ για να αποδείξουν την πρόοδο που έχει σημειωθεί στο θέμα των χρεών προς παίκτες, στο πλαίσιο του monitoring (διαδικασία της ΟΥΕΦΑ με όλες τις «προβληματικές» ομάδες), για τον έλεγχο του Μαΐου. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου