«ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ»

Το «Παναθηναϊκό Κίνημα» με ανακοίνωσή του ζητάει από την ΠΑΕ να πάρει στις ακαδημίες της ομάδας, τους δύο πιτσιρικάδες που έδιωξε η Ξάνθη λόγω μιας φωτογραφίας.

«Φέρτε τους στο Κορωπί»

Η είδηση της τιμωρίας δύο παικτών των ακαδημιών της Ξάνθης, με αποχώρηση από την ομάδα επειδή τόλμησαν να φωτογραφηθούν με τον Ντάνιελ Πράνιτς και να αναρτήσουν την φωτογραφία στο Facebook σόκαρε κυριολεκτικά την ελληνική φίλαθλη γνώμη. Το «Παναθηναϊκό Κίνημα» με ανακοίνωσή του, ζητάει από την ΠΑΕ να πάρει στο Κορωπί τους δύο πιτσιρικάδες για να ενσωματωθούν στις σχολές του «τριφυλλιού», με τους «πράσινους» μάλιστα να αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ»
Η απίστευτα κομπλεξική, δουλική προς το γνωστό «αφεντικό» του ελληνικού ποδοσφαίρου και αχαρακτήριστη απόφαση του μεγαλομετόχου της Ξάνθης, Πανόπουλου να διώξει δυο από τα παιδιά των Ακαδημιών της, επειδή…ανάρτησαν φωτογραφία τους στο facebook με τον Πράνιτς(!!!), δηλαδή έκαναν ό,τι θα έκανε κάθε νέο παιδί που ονειρεύεται να φωτογραφηθεί με έναν καταξιωμένο, διεθνή ποδοσφαιριστή, δεν μας εκπλήσσει από ηθική άποψη, γιατί γνωρίζουμε το ήθος τόσο του συγκεκριμένου όσο και όλων των άλλων παραγόντων των παραρτημάτων που κατ’ ευφημισμό αποκαλούνται «ποδοσφαιρικές ομάδες» και κολυμπάνε στο βάλτο που ονομάζεται «σουπερλίγκα».

Επιθυμούμε όμως να επισημάνουμε τη γενικότερη σημασία της απόφασης αυτής: Μέσω του Πανόπουλου το «μεγάλο αφεντικό» Μαρινάκης στέλνει μήνυμα προς όλους τους νέους ποδοσφαιριστές ότι δεν έχουν μέλλον αν δεν βρεθούν απέναντι από τον Παναθηναϊκό και ότι κάθε σχέση τους με τον Παναθηναϊκό…απαγορεύεται, γιατί θα τους κυνηγάει σε όποιο παράρτημα κι αν βρεθούν!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το μέλλον του ήδη απαξιωμένου ελληνικού πρωταθλήματος είναι ακόμα πιο ζοφερό από το παρόν – και ότι χρειάζεται ολική κατεδάφιση και χτίσιμο από την αρχή του εντελώς σάπιου οικοδομήματός του.

Μέχρι πάντως να γίνει αυτό, πρέπει να αντιδράσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Στα πλαίσια αυτά, ζητάμε να εξεταστεί η δυνατότητα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτά τα δυο παιδιά να ενσωματωθούν στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού καλύπτοντας και τα έξοδα διαμονής τους στην Αθήνα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου