«ΝΑ... ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ»

Ο Μάρκους Μπεργκ, μίλησε για τη νίκη επί της Βέροιας και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να παίζει για να... σκοτώνει τον αντίπαλο!

«Να... σκοτώνουμε τον αντίπαλο»

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την νίκη στην Βέροια: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν μια καλή ομαδική προσπάθεια. Είμαι πολύ χαρούμενος, κυρίως, για την προσπάθεια που κάναμε»

Για τις ασίστ: «Είναι στο παιχνίδι μου και αυτό. Θέλω να είμαι επικίνδυνος μέσα στην περιοχή και εκτός από τα γκολ θέλω να μοιράζω και τέρματα. Είμαι χαρούμενος που σήμερα δημιούργησα δύο γκολ για τους συμπαίκτες μου. Μου αρέσει να παίζω πιο πολύ μέσα στην περιοχή αλλά εξαρτάται πάντα και από τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Εγώ διαβάζω το παιχνίδι και παίζω έξυπνα».

Για τα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού: «Το συζητάμε και οι ίδιοι. Μιλήσαμε αρκετά και σήμερα καταφέραμε να έχουμε διάρκεια, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αυτή την νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να... σκοτώνουμε τον αντίπαλο».

Για τις απουσίες: «Θα επιστρέψουν όλοι και ο Πέτριτς θα είναι έτοιμος. Η ομάδα έχει ποιότητα. Έδειξαν τα παιδιά πως έχουν αυτό που πρέπει για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει, όμως, να έχουμε διάρκεια».

Αν αποδέχεται τον ρόλο του ηγέτη: «Μου αρέσει να μιλάω με τα παιδιά. Ζητάω την μπάλα. Μόνο ικανοποιημένος είμαι από την συνεργασία που έχουμε Δέχομαι τον ρόλο του ηγέτη».

Αν είχε κάποιο είδωλο: «Να αντιγράψω, όχι, αλλά υπάρχουν παίκτες που μου άρεσαν οι κινήσεις τους. Όπως ο Μπέργαμπ, ο Ζιντάν, ο Ρονάλντο. Από την χώρα μου ο Ζλάταν που έχει πλούσιο ρεπερτόριο, τον θαυμάζω. Δεν μπορώ να γίνω ίδιος αλλά είναι και εκείνος ένα ίνδαλμα για εμένα».

Τι να περιμένει ο κόσμος όταν είναι έτοιμος ο Πέτριτς: « Ο καθένας θα κάνει το παιχνίδι του και μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι φανταστικός παίκτης. Έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι. Είναι ικανός για πολύ μεγάλα πράγματα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου