«ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΤΟ»

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έκανε τη νίκη του επί της Βέροιας να φαίνεται άνετη με τον τρόπο που αγωνίστηκε. Τί είπε στην συν. Τύπου.

«Το κάναμε να φαίνεται άνετο»

Ευχαριστημένος ήταν μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» στη Βέροια ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, τόνισε στη κάμερα της Nova, πως η ομάδα του έκανε αυτά που έπρεπε για να φτάσει σε μια άνετη νίκη. «Την κάναμε να φαίνεται άνετη αυτή τη νίκη. Ήταν επιβλητική η νίκη μας. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να το κάνουμε κάθε φορά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Είναι δύσκολο για τα παιδιά κάποιες φορές να τα καταφέρουν. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από κανέναν από τους παίκτες μου γιατί προσπαθούν για την φανέλα, την ομάδα και τον κόσμο και δίνουν τα πάντα», είπε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου.

Στη συνέχεια για τις δύο ασίστ του Μπεργκ και τον αλτουρισμό που φαίνεται να υπάρχει στην ομάδα, είπε: «Αυτό θέλουμε να έχουμε. Να είμαστε ομάδα και να λειτουργούμε έτσι σε κάθε περίπτωση. Αυτό θέλουμε κι αυτό φάνηκε πάλι σήμερα με τα παιδιά να μην παίζουν για τον εαυτό τους αλλά για την ομάδα».

Aμέσως μετά, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Η απόδοσή μας, μας επέτρεψε να ελέγξουμε το ματς και να φτάσουμε σε μια δίκαιη νίκη. Σημειώσαμε τρία όμορφα τέρματα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν αφήσαμε περιθώρια στη Βέροια, την οποία εγκλωβίσαμε με το παιχνίδι μας».

Τέλος, ολοκληρώνοντας, τόνισε: «Βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και όπως τόνισα στους παίκτες μου, όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε σταθερότητα σαν ομάδα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο αποτελούμενο από Έλληνες κυρίως παίκτες και να ξαναφτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου