«ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

Ο Νταβίντ Μέντες μίλησε για το ψυχολογικό κέρδος της νίκης επί του Πανιώνιου και την προσωπική του απόδοση που θα βελτιώνεται.

«Μπορώ και καλύτερα»

Αναλυτικά ο Νταβίντ Μέντες μίλησε στην κάμερα της Nova...

Για το αν δίνει ψυχολογία στην ομάδα η νίκη επί του Πανιωνίου: «Βεβαίως, δίνει εμπιστοσύνη, το σημαντικό είναι να μη χάνονται βαθμοί ειδικά όταν θέλεις να βρεθείς στα πλέι οφς. Αρά αυτοί  οι αγώνες σου προσθέτουν σιγουριά».

Για το αν το καλό ημίχρονο με τον Πανιώνιο είναι οδηγός ενόψει Βέροιας και αντίστοιχα παράδειγμα προς αποφυγή το δεύτερο: «Ακριβώς. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε ενώ το δεύτερο θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για να ξαναπαίξουμε όπως στο πρώτο».

Για το αν είναι ευκαιρία για ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο: «Μπορεί να αποτελέσει κίνητρο αλλά δεν το βλέπω έτσι, πιστεύω πως θα πρέπει να πάμε και να νικήσουμε για να πάρουμε τους βαθμούς».

Για το αν βρίσκει πλέον τον παλιό καλό εαυτό του: «Αισθάνομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση και νιώθω όλο και καλύτερα.  Τα σημαντικό όμως είναι πως μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο. Η φυσική μου κατάσταση δεν είναι στο 100% αλλά ξέρω πως μπορώ να κάνω περισσότερα για να βοηθήσω την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου