ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Αισιόδοξος σε ότι αφορά την εξασφάλιση της άδειας από την ΟΥΕΦΑ εμφανίστηκε στη ΓΣ ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αισιοδοξία Αλαφούζου

«Είμαστε αισιόδοξοι. Η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι κρίσιμη για την επιβίωση και την εξυγίανσή μας», είπε ο πρόεδρος των «πρασίνων» στη χθεσινή Γενική Συνέλευση, με τους μικρομετόχους που παρίσταντο πάντως να επισημαίνουν ότι και πέρυσι υπήρχε αισιοδοξία, αλλά τελικά το Τριφύλλι αποκλείστηκε.

Τον λόγο τότε πήρε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, που εξήγησε ότι: «Πρόσφατα έγινε έλεγχος στην ΠΑΕ από τη Grand Thorton και λάβαμε καθαρό πιστοποιητικό, σε αντίθεση με το περσινό, το οποίο ήταν γεμάτο παρατηρήσεις. Αυτό μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε. Επίσης, φέτος υπάρχει μεγαλύτερη συνέπεια στις πληρωμές και αυτό λειτουργεί υπέρ μας».

Παράλληλα προβληματισμός υπήρχε από πλευράς μικρομετόχων και για τις μεταπτώσεις της ομάδας, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να τους λέει ότι: «Έχω μιλήσει με τον προπονητή για το θέμα, αλλά ούτε αυτός έχει συγκεκριμένη εξήγηση. Είναι ένας συνδυασμός καταστάσεων. Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει η απειρία των μικρών, αλλά και ότι οι έμπειροι πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο».

Κλείνοντας μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως: «Στο προπονητικό μας κέντρο γίνεται πολλή και καλή δουλειά σε καθημερινή βάση. Όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της ακαδημίας παράγουν έργο και είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα τους. Έχουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη μου, όπως και της διοίκησης. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη».

Επιπλέον ο πρόεδρος του Τριφυλλιού ρωτήθηκε και για το αν πρόκειται να γίνουν άλλες κινήσεις πέραν του Πέτριτς, λέγοντας ότι οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις στα οικονομικά όρια που τους έχουν τεθεί κι αν υπάρχει κάποια που να πληροί τις προδιαγραφές, τότε θα αποκτηθεί ο παίκτης.

Από εκεί και πέρα οι μικρομέτοχοι επισήμαναν στον Αλαφούζο ότι δεν θα πρέπει ο σύλλογος να πουλήσει τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του, αλλά να «χτίσει» γύρω από αυτούς, με τον ίδιο να απαντάει:

«Αν θα καταλάβουμε τη δεύτερη θέση, που είναι ο μεγάλος στόχος μας, δεν θα πουλήσουμε κανένα νεαρό. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη επένδυση είναι η ακαδημία μας και θέλουμε να επενδύσουμε στα ταλέντα μας. Ειδικά η ομάδα Κ17 , η οποία έχει άφθονο ταλέντο, θα βγάλει ακόμα καλύτερους».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου