ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η παρατυπία για τον σύνδεσμο που ανήκει ο ρέφερι που σφυρίζει με τον Ηρακλή Ψαχνών, η διακοπή στο Παναχαϊκή - Ολυμπιακός και τα«στημένα». 

Το παρελθόν του Δημητρόπουλου

Τον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο επέλεξε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ για να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου του Παναθηναϊκού στα Ψαχνά, αύριο Τετάρτη.

Το ματς μπορεί να είναι αδιάφορο για τον Παναθηναϊκό καθώς ουσιαστικά η πρόκριση έχει κριθεί από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε το όχι και τόσο... αθώο παρελθόν του εν λόγω διαιτητή. 

Πρόκειται για τον ρέφει που τον Δεκέμβρη του 2012 είχε καταφέρει να τα κάνει μαντάρα σε ένα αδιάφορο ματς κυπέλλου ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό και το οποίο διέκοψε στο 87' της αναμέτρησης για να προστατεύσει τον εαυτό του, τους συναδέλφους του και βεβαίως τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Δημητρόπουλος ειχε καταφέρει να οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα, αρχικά με μια αποβολή σε φάση που δεν υπήρχε ούτε καν φάουλ, στη συνέχεια με ανύπαρκτο οφσάιντ και εν τέλει με πέναλτι που φωνάζουν οι γηπεδούχοι ότι –ούτε καν αυτό- δεν τους δόθηκε. 

Επίσης ο Δημητρόπουλος αν και μένει μόνιμα στην Αθήνα παράτυπα εμφανίζεται ενταγμένος στον σύνδεσμο Φθιώτιδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το όνομά του ενεπλάκη στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και παρότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα του να συνεχίζει να σφυρίζει, φρόντισε περί αυτού μια διαιτητική επιτροπή, η νομιμότητα της οποίας αμφισβητήθηκε.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου