ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Ατρόμητου είναι στην λίστα των «πράσινων», καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Στα υπόψιν ο Σηφάκης

Μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στις αρχές του χρόνου και να... τρέχει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ωστόσο στον Παναθηναϊκό από τώρα... μαγειρεύουν για να μην πεινάσουν το καλοκαίρι. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, εξετάζουν τις επιλογές που έχουν για την θέση του τερματοφύλακα, καθώς είναι πολύ πιθανό ο Στέφανος Καπίνο να πουληθεί σε λίγους μήνες. Άλλωστε και ο ίδιος παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως έφτασε πολύ κοντά στο να φύγει στο εξωτερικό, πριν λίγους μήνες, αλλά τελικά το ενδιαφέρον δεν προχώρησε.

Μία από τις επιλογές που εξετάζουν ο Νίκος Νταμπίζας με τον Δημήτρη Σαραβάκο είναι αυτή του Μιχάλη Σηφάκη. Ο έμπειρος πορτιέρο, ξεκίνησε ως βασικός στους Περιστεριώτες, αλλά οι εμφανίσεις του δεν έπεισαν, με αποτέλεσμα στην πορεία να πάρει την θέση του ο Τζενάμο. Παρόλα αυτά όμως, οι «πράσινοι» εκτιμούν τις ικανότητές του και θεωρούν πως αν βρεθεί σε μία ομάδα που να τον πιστεύει μπορεί να δείξει την πραγματική του αξία.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας μένει το καλοκαίρι ελεύθερος και στο «τριφύλλι» θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει μία αξιόλογη επιλογή από την εγχώρια αγορά, προκειμένου μαζί με τον Κοτσόλη που το συμβόλαιό του λήγει το 2015 και τον Ταμπάκη, να απαρτίζουν την τριάδα των τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως, διέξευδαν οποιοδήποτε ενδιαφέρον, όχι απλά για τον Μιχάλη Σηφάκη, αλλά για οποιοδήποτε τερματοφύλακα. Κάτι που είναι απολύτως λογικό για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη, δεύτερον γιατί για να προχωρήσει θα πρέπει πρώτα να πουληθεί ο Καπίνο και τρίτον για λόγους τακτικής. Δεδομένα πάντως έχει υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου