«ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΠΕΤΡΙΤΣ»

Σίγουρος πως ο Πέτριτς θα κάνει την διαφορά εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς που αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε στην μεταγραφή. 

«Θα δώσει πολλά ο Πέτριτς»

Αναλυτικά όσα είπε σε αθλητική εφημερίδα:

«Μπορεί να προσφέρει πολλά. Έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολύ σημαντικούς συλλόγους. Παίξαμε μαζί στην εθνική και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ξέρω τι μπορεί να κάνει και νομίζω πως ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική επιλογή με την απόκτησή του.

Ήταν σίγουρα δύσκολο να πειστεί να έρθει στην ομάδα, αλλά πιστεύω πως είναι μια καλή εξέλιξη και για τις δύο πλευρές. Για τον Πέτριτς είναι σημαντικό να παίζει, αν θέλει να πάει στο Μουντιάλ, ενώ για τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό γιατί απέκτησε έναν πολύ καλό και έμπειρο παίκτη. Μπορεί να δώσει πολλά σε αυτή την ομάδα. Αν δείτε τους αριθμούς του, όπως στο Αμβούργο που πέτυχε 67 γκολ, πιστεύω πως θα τα πάει εξίσου καλά κι εδώ»

Όσο για το δικό του ρόλο στη μεταγραφή, με το «ψηστήρι» που έκανε στον συμπατριώτη του, ο Ντάνιελ Πράνιτς είπε: «Μίλησα μαζί του πριν αποφασίσει, του εξήγησα πώς είναι τα πράγματα και τι μπορεί να περιμένει. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας. Ήταν δική του επιλογή, αλλά προσπάθησα να του δώσω εικόνα για την ομάδα, τους οπαδούς και την Αθήνα».  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου