«ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΚΗ ΗΜΕΡΑ»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος δεν δέχθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν είχαν συγκέντρωση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

«Είχαμε κακή ημέρα»

Αναλυτικά ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova...

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε καθόλου το πρόσωπο που έχουμε ως ομάδα. Ήταν μία πολύ κακή εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε, ίσως αξίζαμε και κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε».

Για το νωθρό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού: «Δεν πιστεύω ότι δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση ή ότι δεν προσπαθήσαμε για το παιχνίδι. Έτυχε και είχαμε μια κακή μέρα πιστεύω».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να αλλάξει το πρόσωπο του από το επόμενο παιχνίδι: «Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Όταν έχουμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα κοιτάμε να ανακάμψουμε γρήγορα και αυτό θα κάνουμε από το επόμενο παιχνίδι, όπου θέλουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι του: «Η ομάδα πιστεύω δουλεύει σκληρά και σε αυτό το κομμάτι. Κάποια παιχνίδια δεν μας βγαίνουν, δεχόμαστε και ορισμένα εύκολα γκολ και μετά είναι δύσκολο να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».

Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε κάτι, ξέρουν ποιοι είμαστε και ότι προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Είναι δίπλα μας συνέχεια και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία και στο μέλλον θα έχουν περισσότερες χαρές από εμάς».

Για το αν η ήττα από τον Παναιτωλικό λειτουργεί ως μάθημα για τη συνέχεια: «Κάθε παιχνίδι είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε είναι ένα μάθημα. Υπάρχουν λάθη και σωστά σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Εμείς τα κοιτάμε και τα δύο και συνεχίζουμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου