ΑΠΟ... ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΣΕΝ

Ο Νίκος Νταμπίζας επέστρεψε από το Μιλάνο και την επόμενη εβδομάθα θα αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωση του Δανού μέσου.

Από... Δευτέρα του Όλσεν

Στο Μιλάνο βρέθηκε ο Νίκος Νταμπίζας όπου είχε διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Πάτρικ Όλσεν, αλλά και με αυτή της Ίντερ... Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού που επέστρεψε το μεσημέρι στην Αθήνα, συζήτησε με τις δύο πλευρές για όλες τις λεπτομέριες αλλά και για την πρόθεση του Δανού να έρθει στην Ελλάδα.

Αφού λοιπόν, η Ίντερ προτείθεται να καλύψει σχεδόν όλο το συμβόλαιο του Όλσεν για όσο οθα είναι στον Παναθηναϊκό, η περίπτωση του νεαρού μέσου μπορεί να προχωρήσει για το «τριφύλλι»... Αυτό όμως θα αποφασιστεί μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και συγκεκριμένα από την αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Ο Νίκος Νταμπίζας, θα βρεθεί μαζί με τον Δημήτρη Σαραβάκο στο Αγρίνιο την Κυριακή ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και όπως είπαμε και παραπάνω από Δευτέρα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το αν θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στο δανεισμό του Δανού μέσου ή όχι...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου