«ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ»

O Kώστας Φραντζέσκος, στο πλαίσιο της βράβευσης του Μεχντί Αμπεΐντ, μίλησε και για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

«Να αξιοποιήσουμε τα παιδιά μας»

Aναλυτικά όσα είπε: 

Για τη βράβευση του Μεντί Αμπέντ ως MVP της 17ης αγωνιστικής:

«Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και αρχίζει και δείχνει τον καλό του εαυτό. Σίγουρα χρειάζεται η προσαρμογή, γιατί είναι ένας καινούργιος παίκτης στην ομάδα μας. Είναι χρήσιμος, έβαλε και ένα πολύ όμορφο γκολ απέναντι στην Ξάνθη και πιστεύω ότι με τη γενική του παρουσία, βοηθά πάρα πολύ την ομάδα».

Για τον νεανικό Παναθηναϊκό και την αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας:

«Στόχος μας είναι όσο μπορούμε να αξιοποιούμε τα παιδιά και να προσπαθούμε να τους δίνουμε ότι καλύτερο από τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας και με την καθοδήγηση του τεχνικού μας διευθυντή. Από εκεί και πέρα, αν μπορέσουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό, θα είναι ότι καλύτερο για εμάς. Αυτή είναι η δική μας επιβράβευση. Να βλέπουμε τα παιδιά που προπονούμε, κάποια στιγμή να φορέσουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Και όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά και άλλων ομάδων, γιατί σίγουρα δεν θα παίξουν όλοι στον Παναθηναϊκό. Απ' ότι βλέπουμε, υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν παιδιά που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό και αυτό δεν είναι τυχαίο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου