ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΚΟ

Τον Τάσο Κάκο που έκανε όργια στο «Βικελίδης» εναντίον του Παναθηναϊκού, όρισε η ΚΕΔ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Προκαλούν με Κάκο

Ο Κερκυραίος διαιτητής είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο πράσινο στρατόπεδο με την διαιτησία του στο ματς με τον Άρη.

Κανείς βέβαια δεν ξεχνάει τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη, με τον Κάκο να του δείχνει να σηκωθεί όρθιος και να μην κάνει θέατρο, όταν ο νεαρός δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Μάλιστα, ο κανονισμός είναι ρητός που λέει για ΔΙΑΚΟΠΗ σε χτύπημα στο κεφάλι, όμως, στην περίπτωση του παίκτη του Παναθηναϊκού, έπρεπε κάποιος να πετάξει την μπάλα πλάγιο για να διακόψει τον αγώνα ο Κάκος και να μπει στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού και να σώσει τον Μαρινάκη (κάθε δευτερόλεπτο ήταν πολύτιμο).

Η διαιτησία του Κάκου είχε προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του τριφυλλιού που είχε βγάλει και επίσημη ανακοίνωση για τον Κερκυραίο ρέφερι, ζητώντας την τιμωρία του. Ο Κάκος όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά θα σφυρίξει ξανά τον Παναθηναϊκό σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζητά την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή, Α. Κάκου.

Η καθυστέρησή του να υποδείξει τη διακοπή του αγώνα μετά από τραυματισμό ποδοσφαιριστών στο κεφάλι (όπως προβλέπει άλλωστε και ο κανονισμός) είναι ανεπίτρεπτη και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του ποδοσφαιριστή μας, Νίκου Μαρινάκη».

Η αδικαιολόγητη αποβολή του Κλωναρίδη

Ο Τάσος Κάκος είχε αποβάλει στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Βικελίδης» και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη με δύο κίτρινες κάρτες χωρίς λόγο, ή καλύτερα τον απέβαλλε επειδή είχε βάλει δύο γκολ και δεν του άρεσε. 

Αν μη τι άλλο στην ΚΕΔ προκαλούν με τους ορισμούς τους.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου