ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ Ο ΛΕΤΟ!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα μπορούσε να δηλωθεί ως κοινοτικός και να αγωνιστεί κανονικά ο Καζιγιάμα, αλλά φέρεται να απέκρυψε το διαβατήριο. 

Κοινοτικός ο Λέτο!

Σε γκέλα φαίνεται πως έχουν πέσει στον Παναθηναϊκό, έστω και χωρίς να είναι 100% δική τους υπαιτιότητα, εφόσον ισχύει το δημοσίευμα του Goal και το ρεπορτάζ του Θανάση Ασπρούλια. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτό περίπου ένα μήνα πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του, ο Λέτο κέρδισε μία πολύ σημαντική δίκη στην Αργεντινή εξασφαλίζοντας το δικαίωμα να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο και συγκεκριμένα ιταλικό, κάτι που σημαίνει πως μπορούσε να δηλωθεί ως κοινοτικός!

Στον Παναθηναϊκό, όμως, αντί να τον δηλώσουν ως κοινοτικό και να ανοίξει ο δρόμος για τον Καζιγιάμα χωρίς να υπάρξει διαζύγιο με τον ποιοτικότερο παίκτη του ρόστερ, έστω κι αν είναι τόσο διάστημα εκτός γηπέδων, έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να... ξεφορτωθούν τον «Σέμπα», ενεργώντας μάλλον βιαστικά και υπό το βάρος των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας, που δεν άντεχαν ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο, καθώς οι λόγοι διαζυγίου σαφώς και δεν είναι αγωνιστικοί. 

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί ότι λόγω της βιασύνης να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη, υπάρχει και οικονομική επιβάρυνση. Αυτό γιατί συμφωνήθηκε να του καταβληθούν τα 1,1 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση σε οκτώ δόσεις, ως τον Δεκέμβριο του 2013, τη στιγμή που αυτό είναι πολύ πιθανό να μπορεί να γίνει σε αρκετές περισσότερες δόσεις. Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες εξάλλου από τότε που ελήφθη η απόφαση για τις ομάδες της Football League και της Football League 2, κατόπιν συμφωνίας με το συνδικαλιστικό σώμα των ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με την οποία οφειλές μεγαλύτερες των 50.000 ευρώ, θα ρυθμίζονται σε 30 τουλάχιστον δόσεις. Το πιθανότερο βέβαια είναι αυτό να συμβεί σε μερικό καιρό για την πρώτη τη τάξει κατηγορία και προφανώς επειδή τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα, να είναι και περισσότερες οι δόσεις.

Η πρόταση και τα... παράπονα

Παράλληλα ο Λέτο φέρεται να έχει δεχτεί κρούση από σύλλογο του εξωτερικού, που μάλιστα είναι από το... πάνω ράφι και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται πως του έχει διαμηνύσει ότι είναι διατεθειμένη να τον περιμένει μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως, κάτι που προφανώς σημαίνει πως με λίγη υπομονή ως το καλοκαίρι από πλευράς Παναθηναϊκού, θα μπορούσε ο παίκτης να πουληθεί, έστω και με ένα ποσό αρκετά χαμηλότερο από την πραγματική του αξία.

Από εκεί και πέρα πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο Αργεντινός φαίνεται πως είχε αρκετά παράπονα από τη στάση αρκετών ανθρώπων του Τριφυλλιού όλο το διάστημα που βρισκόταν στα «πιτς». Όπως φέρεται να λέει ο 26χρονος άσος, δε του έδειξε κανείς συμπαράσταση από το στρατόπεδο των «πρασίνων» και γι' αυτό τον λόγο κράτησε και ο ίδιος «μυστικό» το θέμα με το διαβατήριο του, το οποίο φυσικά θα μπορούσε να φέρει διαφορετική τροπή στην κατάσταση.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 25 Απριλίου