ΚΑΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν έχει κανένα παράπονο από τον Παναθηναϊκό και απλά εξέφρασε την άποψη πως άξιζε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

Καμία πικρία από Πετρόπουλο

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sportdog.gr:

Υπάρχει μία κυρίαρχη άποψη, ότι ο Πετρόπουλος πάει να σώσει μόνος του την ΑΕΚ. Λόγω των καλών εμφανίσεων και, κυρίως, των γκολ...

"Δεν είναι μόνο ο Πετρόπουλος που θα σώσει την ΑΕΚ. Όλοι οι παίκτες προσπαθούν, το ποδόσφαιρο άλλωστε είναι ομαδικό άθλημα. Πιστεύω πως κάνουμε καλή, ομαδική δουλειά. Και στο τέλος θα τα καταφέρουμε, θα σώσουμε την ΑΕΚ. Πάντα ήμουν αισιόδοξος και σαν χαρακτήρας είμαι έτσι δηλαδή. Και στις πρώτες μου δηλώσεις σαν παίκτης της ομάδας το είχα πει. Θα ματώσουμε για τη φανέλα και τα αποτελέσματα, κι αυτό φαίνεται, βγαίνει στο γήπεδο. Κι ο κόσμος, άλλωστε, αυτό θέλει να βλέπει, έναν ποδοσφαιριστή να μάχεται για την ομάδα του".

Πέρα από τον χρόνο συμμετοχής και την εμπιστοσύνη, υπάρχει κάτι άλλο που βρήκες στην ΑΕΚ και δεν το είχες στον Παναθηναϊκό;

"Ο χρόνος συμμετοχής είναι το κύριο. Γιατί και στον Παναθηναϊκό έπαιζα, έβαζα ένα γκολ και μετά δεν έπαιζα σύντομα. Όταν συμβαίνει αυτό "χάνεται" ένας παίκτης. Στην ΑΕΚ όλοι με πιστεύουν και ο προπονητής και όλοι. Για αυτό και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω ακόμα περισσότερο. Να θυμίσω σε όλους πως στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε".

Αποχώρησες πληγωμένος από τον Παναθηναϊκό;

"Όχι δεν έφυγα πληγωμένος, έφαγα ψωμί στον Παναθηναϊκό. Όποτε οι προπονητές με έβαζαν, εγώ προσπαθούσα να βάλω γκολ. Ήταν θέμα παιχνιδιών και διάρκειας. Ήμουν πέντε χρόνια εκεί και οι αποδείξεις είναι μέσα στο γήπεδο. Δεν έχω παράπονο από κανέναν".

Ούτε για τον Φερέιρα;

"Από όλους τους προπονητές προσπάθησα να πάρω κάτι και δεν θέλω να μιλήσω άσχημα για κανέναν τους. Ό,τι έγινε, έγινε".

Στα ρεπορτάζ διαβάζουμε ακόμα και για ενδιαφέρον από το εξωτερικό, για εσένα; Πιστεύεις έφυγες από τον Παναθηναϊκό και βρήκες την υγειά σου;

"Θα βγουν πολλά τώρα που παίζω περισσότερο, αλλά εγώ θα συνεχίσω με το κεφάλι κάτω, με συνέπεια και δουλειά. Το πιο σημαντικό να είναι να είμαι υγιής και μέσα από τον στόχο της ΑΕΚ, να διακριθώ κι εγώ. Με μία πρόταση από εξωτερικό ή μία κλήση εθνική ομάδα, για παράδειγμα. Ο κύριος Σάντος παίρνει από πολλές ομάδες παίκτες, είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος. Πλέον αγωνίζομαι περισσότερο και μπορώ να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω.

Στον Παναθηναϊκό έπαιζα μία φορά το μήνα, μετά χανόμουν. Αλλά δεν ήταν άλλος Πετρόπουλος πριν και άλλος Πετρόπουλος τώρα. Υπάρχουν κάποια στοιχεία, για αυτό ένας παίκτης είναι σε μεγάλες ομάδες. Χρειάζεται διάρκεια και πίστη όμως, εμπιστοσύνη, κι αυτά τα βρήκα στην ΑΕΚ. Έχουμε και πολλούς νέους παίκτες, καλούς, που τους βοηθάω και με βοηθάνε. Είναι βαριά η φανέλα της ΑΕΚ και ο Ντίμι, ο Ρίκκα, ο Αραμπαντζής, εγώ, τους έχουμε από κοντά. Αλλά κι εμείς παίρνουμε από αυτούς δύναμη και κουράγιο".

Με αυτά που λες αντιλαμβάνομαι πως αισθάνεσαι ήδη κομμάτι της ΑΕΚ.

"Ένιωσα κομμάτι της ομάδας αμέσως, αλλά και εγώ δεν πήγα στην ΑΕΚ για να το παίξω βεντέτα ή σταρ. Αλλά και οι ίδιοι με δέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες και η διοίκηση και ο προπονητής. Το βασικό είναι η ομάδα, όχι ο Πετρόπουλος".

Η τελευταία ερώτηση αφορά πάλι τον Παναθηναϊκό: Στη μετά-Σισέ εποχή, οι φορ που υπήρχαν στην ομάδα ήταν στην καλύτερη περίπτωση ισάξιοι σου. Πιστεύεις πως έπρεπε να παίζεις περισσότερο;

"Την εποχή του Σισέ ήταν δύσκολη περίοδος. Ήταν δύσκολο να φύγω και να πάω δανεικός σε άλλη ομάδα, γιατί είχα πάει καλά την πρώτη χρονιά. Με τον Σισέ, άλλωστε, έμαθα πολλά και δεν μπορούσα να πω τίποτα που δεν έπαιζα. Μετά την εποχή Σισέ, όμως, κι εγώ ο ίδιος και όσοι ήταν γύρω μου, πιστεύαμε πως έπρεπε να έχω περισσότερο χρόνο και συμμετοχής. Με βάση και τους επιθετικούς που υπήρχαν στην ομάδα. Αλλά αυτό ήταν καθαρά θέμα προπονητών. Εγώ ήμουν πάντα έτοιμος να μπω μέσα και να παίξω. Το κακό είναι πως έμεινα λίγο πίσω, σαν ποδοσφαιρική εξέλιξη, με το να μην παίζω. Δεν κατηγορώ κανέναν, βέβαια, ό,τι έγινε έγινε. Αλλά θα προσπαθήσω να το κερδίσω διπλά τώρα στην ΑΕΚ, ό,τι έχασα στον Παναθηναϊκό. Κι αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος μου: όση ποδοσφαιρική εξέλιξη και διακρίσεις δεν είχαν στη μετά Σισέ εποχή στον Παναθηναϊκό, να τα αναπληρώσω τώρα στην ΑΕΚ".

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου