«ΝΙΩΘΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΟΧΙ ΗΓΕΤΗΣ»

Ο Χοσέ Τοτσέ δηλώνει στο περιβάλλον του χαρούμενος που νιώθει σημαντικός για την ομάδα, αλλά δεν θέλει τον τίτλο του ηγέτη. 

«Νιώθω σημαντικός, όχι ηγέτης»

Ο Χοσέ Τοτσέ έχει ακούσει τα εξ αμάξης τόσο από την κερκίδα, όσο και γενικά, αλλά ο ίδιος απαντάει μέσα στο γήπεδο και έχει συμμετοχή στα  στα 14 από τα 30 γκολ που έχει πετύχει η ομάδα του όταν αυτός αγωνίζεται. Όπως αναφέρει το Goal, ο ίδιος δηλώνει στο περιβάλλον του χαρούμενος για την αντίδραση που έβγαλε το τριφύλλι απέναντι στον Ατρόμητο και ξεκαθαρίζει ότι νιώθει σημαντικός, αλλά όχι ηγέτης. 

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που αντιδράσαμε κατ' αυτόν τον τρόπο στο πιο δύσκολο και κρίσιμο σημείο της περιόδου, όταν πλέον η ομάδα, αλλά και όλοι μας ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο», λέει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον ίδιο, τονίζει: «Νιώθω σημαντικό μέλος της ομάδας. Δεν είμαι ο ηγέτης, αλλά αισθάνομαι σημαντικός και χαίρομαι που βλέπω ότι οι προσπάθειές μου αναγνωρίζονται από τους συμπαίκτες μου και από τους ανθρώπους μέσα στο κλάμπ».

Για τις αλλαγές στην ομάδα: «Αυτά δεν είναι δική μας δουλειά. Εμείς πρέπει να μένουμε πάντα συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό και να μην επηρεαζόμαστε από τις όποιες αλλαγές. Η δική μας δουλειά είναι μέσα στο γήπεδο».

Για το Φάμπρι υποστηρίζει: «Δουλεύει πολύ στην τακτική και προσπαθεί να βελτιώσει την ομάδα σε αυτό το κομμάτι. Μας έχει βοηθήσει για να αποκτήσουμε στο παιχνίδι μας λίγο παραπάνω χαρακτήρα και ένταση. Να είμαστε πιο σκληροί».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου