«ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ»

Ο Β.Κωνσταντίνου διέψευσε και πάλι την ύπαρξη έντασης στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και τόνισε οτι η ομάδα ψάχνει τον δρόμο της.

«Όλα καλά στην Παιανία»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά τον αγώνα στο Περιστέρι. Ο Γενικός Αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε για την ατυχία που είχαν οι «πράσινοι» στα προηγούμενα παιχνίδια, λέγοντας: «Εδώ και πολύ καιρό η ομάδα παίζει με την πλάτη στον τοίχο γιατί τα αποτελέσματα δεν έρχονται, δηλαδή η νίκη. Έφερνε άσχημα αποτελέσματα με ομάδες υποδεέστερες, έχει χάσει αρκετούς βαθμούς έχει μείνει πίσω, ψάχνει να βρει το δρόμο του μέσα από επιτυχίες και νίκες. Η σημερινή ήταν πολύ μεγάλη με έναν αντίπαλο που ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογικά, έπαιξε με ψυχή, οι παίκτες έδειξαν ότι ήθελαν το αποτέλεσμα».

Όσον αφορά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, για στιγμές έντασης στην Παιανία, ο «αγριόγατος», τις διέψευσε και πάλι κατηγορηματικά, λέγοντας: «Δεν υπάρχουν στιγμές έντασης και δεν υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα, νομίζω ότι τα όποια παράπονα των ποδοσφαιριστών υπάρχουν θα μπορέσουμε να τα συζητήσουμε κάποια στιγμή και με τη διοίκηση και με μένα, παρ’ όλα αυτά όμως είναι λίγο υπερβολικά όλα αυτά τα οποία λέγονται και γράφονται ότι υπάρχει ένταση, αναβρασμός και ότι υπάρχουν γεγονότα στην Παιανία. Η Παιανία είναι ήρεμη. Τα παιδιά είναι συνεπέστατα, είναι επαγγελματίες, δίνουν ό,τι έχουν στην προπόνηση, απλώς δεν τους βγαίνουν στα αποτελέσματα».
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου