«ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΟΛΕ» ΑΠΟ ΣΙΠΝΙΕΦΣΚΙ!

Ο Ίγκορ Σιπνιέφσκι βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Πανθρακικό και τόνισε ότι θέλει να βλέπει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τραγουδάει!

 «Τριφυλλάρα ολέ» από Σιπνιέφσκι!

Σπουδαίο ταλέντο, το οποίο όμως αδίκησε τον εαυτό του. Ο Ίγκορ Σιπνιέφσκι, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, για το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, καθώς και για το πρόβλημα με το αλκοόλ που αντιμετωπίζει.

Ιγκόρ μετά από πολλά χρόνια, επιστρέφεις στην Ελλάδα και παρακολούθησες παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Πως αισθάνεσαι;
 
«Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι αγαπώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ήρθαμε στην Ελλάδα για να δούμε τον Παναθηναϊκό, έλειπα 12 χρόνια και θέλω να δω τι κάνει η ομάδα... Μίλησα και με τον Κριστόφ Βαζέχα...»
 
Δεν έπαιξες πολλά χρόνια στην ομάδα, όμως ο κόσμος σε αγάπησε...
 
«Έπαιξα τρία χρόνια, αλλά ο κόσμος με αγάπησε και εγώ τον αγάπησα πάρα πολύ. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το ξέρουν. Όταν είμαι στην Πολωνία, πάντοτε μιλάω για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που είναι πρώτοι στη ζωή μου. Και πάντα το λέω».
 
Στεναχωριέσαι που δεν πηγαίνει καλά ο Παναθηναϊκός;
 
«Έλειπα πολλά χρόνια από την Ελλάδα και δεν ξέρω γιατί δεν πηγαίνει καλά η ομάδα. Μίλησα με τον Βαζέχα και μου είπε κάποια πράγματα. Δεν ξέρω γιατί... Πάντα σκέφτομαι τον Παναθηναϊκό και θέλω το καλό του».
 
Ποια στιγμή που έζησες με τον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται να ξεχάσεις;
 
«Με την Άρσεναλ. Και ο κόσμος το θυμάται εκείνο το παιχνίδι και είχαν μείνει ευχαριστημένοι με το γκολ που σημείωσα. Χάσαμε 3-1 τότε και το γκολ που είχα πετύχει ήταν στο 1-1».
 
Πέρασες πολλά στη ζωή σου όλα αυτά τα χρόνια. Πως αισθάνεσαι τώρα, όταν σκέφτεσαι αυτές τις άσχημες στιγμές;
 
«Στην ζωή μου είχα ένα πρόβλημα. Το αλκοόλ. Και όλοι ξέρουν γι΄αυτό το πρόβλημα. Τι να πω... Είναι δύσκολο θέμα, ο κόσμος το γνωρίζει...»
 
Πιστεύεις ότι αδίκησες τον εαυτό σου όταν έπαιζες ποδόσφαιρο;
 
«Όλοι έλεγαν- και στην Πολωνία και στην Ελλάδα- ότι ήμουν μεγάλο ταλέντο, αλλά είχα το μεγάλο πρόβλημα με το αλκοόλ...»
 
Κάνεις μια καινούργια αρχή; Τα άφησες όλα αυτά πίσω σου;
 
«Προσπαθώ και θέλω να κάνω καλύτερη ζωή. Το θέλω... Ήρθα στην Ελλάδα με συμπατριώτες μου που γυρίζουν ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου και θα δούμε τι θα γίνει».
 
Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;
 
«Θέλω ο κόσμος του Παναθηναϊκού να στηρίζει την ομάδα και να τραγουδάει για την ομάδα με τα συνθήματα όπως το "Τριφυλλάρα ολέ" που θυμάμαι».
Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου