ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ο Παναθηναϊκός θα έχει 1000 οπαδούς στο Περιστέρι και η ΠΑΕ τους ενημέρωσε για τα μέτρα τήρησης της τάξης.

Τα μέτρα με Ατρόμητο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

- Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αιτήθηκε από τη γηπεδούχο ομάδα και παρέλαβε 1.000 εισιτήρια για τους φιλάθλους της, τα οποία αντιστοιχούν στη Θύρα 1 του Δημοτικού Γηπέδου Περιστερίου.

- Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού καλούνται να προσέλθουν μεμονωμένα για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγω τα ΜΜΜ..

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα 27.01.2013.

- Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

- Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο ή σφραγισμένο από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα.

- Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο, φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

- Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

- Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου