ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Αναλυτική ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί την πρόσβαση στο γήπεδο του Περιστερίου, καθώς επίσης και τα μέτρα που θα ισχύσουν στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (27/1,19:30) εξέδωσε η ΠΑΕ.

Τα μέτρα ασφαλείας με Ατρόμητο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

- Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αιτήθηκε από τη γηπεδούχο ομάδα και παρέλαβε 1.000 εισιτήρια για τους φιλάθλους της, τα οποία αντιστοιχούν στη Θύρα 1 του Δημοτικού Γηπέδου Περιστερίου.

- Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού καλούνται να προσέλθουν μεμονωμένα για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγω τα ΜΜΜ.

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα 27.01.2013.

- Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

- Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο ή σφραγισμένο από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα.

- Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο, φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

- Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

- Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου