ΔΙΩΞΗ ΣΕ «ΑΚΤΩΡ»!

Στον «Άκτωρ»  που εμπλέκεται στην διπλή ανάπλαση της Λεωφόρου ασκήθηκε ποινική δίωξη για μη ολοκλήρωση έργου σε σήραγγα στην Φθιώτιδα.

Δίωξη σε «Άκτωρ»!


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία σε βάρος των υπευθύνων της «ΕΡΓΟΣΕ» και της «AKΤΩΡ» αναδόχου εταιρείας, για τη μη ολοκλήρωση -παρά τη συνεχή χρηματοδότησή του- έργου για τον εκσυγχρονισμό υποδομών του δικτύου και διάνοιξης σήραγγας στη Φθιώτιδα.

Θυμίζουμε ότι η εταιρεία «ΑΚΤΩΡ» εμπλέκεται στη Διπλή Ανάπλαση, αφού ανέλαβε την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, χωρίς να γίνει προκήρυξη διαγωνισμού, κάτι για το οποίο δεν έδωσε ποτέ επαρκείς εξηγήσεις η ΓΗΠΕΛ και ο εντεταλμένος σύμβουλος Βαγγέλης Σαμαράς.

Επίσης στην εταιρεία «ΑΚΤΩΡ» ο Παναθηναϊκός οφείλει 800.000 ευρώ, βάσει του τελευταίου ενημερωτικού δελτίου, ενώ η «πράσινη» ΠΑΕ δεσμεύεται να πληρώσει ρήτρα 2 εκατ. ευρώ, εάν κάποια στιγμή επιλέξει να εγκαταλείψει το πρότζεκτ. Μια ρήτρα που ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί πότε μπήκε στην σύμβαση.

Άλλωστε όλα αυτά τα θέματα, της ΓΗΠΕΛ και των συμβάσεων με τον «Άκτωρ» και τη «Διεθνής Τεχνική Μπάμπης Βωβός», προβλέπεται να συζητηθούν όταν και εφόσον γίνει η λογοδοσία της θυγατρικής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Μαρτίου του 2011!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου