«ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ»

Ενότητα για να βελτιωθεί η κατάσταση ζήτησε ο Φάμπρι από τους παίκτες του, με τον Μπουμσόνγκ να συμφωνεί.

«Μπορούμε να αλλάξουμε»

Σε χαλαρό και ενωτικό ύφος ήταν η ομιλία του Φάμπρι Γκονζάλες στους παίκτες του, μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε πίσω του την επιθετική τακτική που είχε ακολουθήσει και παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο, αντιλαμβανόμενος πως μία νέα ένταση δεν θα βοηθούσε σε τίποτα...

Έτσι, ξεκίνησε να μιλάει λέγοντας: «Αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο αλλά η χρονιά δεν τελειώνει εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος και δεν μπορεί να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για να φέρουμε την ομάδα στην πεντάδα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Εγώ ήρθα εδώ για να βοηθήσω, να βοηθήσω εσάς και τον σύλλογο. Τα πράγματα δεν έχουν ξεκινήσει καλά αλλά μπορούμε να το αλλάξουμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Θέλω να το έχετε αυτό στο μυαλό σας».

Ο μοναδικός από τους παίκτες και έκανε παρέμβαση ήταν ο συνήθης ύποπτος, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που συμφώνησε με τα λεγόμενα του Φάμπρι, τονίζοντας πως «είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση. Είμαστε μια ομάδα, ένα σύνολο και πρέπει να είμαστε ενωμένοι μεταξύ μας». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου