ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΦΟΡΝΑΡΟΛΙ

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ουρουγουανός, που παίρνει εξιτήριο την Παρασκευή και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Χειρουργήθηκε ο Φορναρόλι

Απολύτως επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μπρούνο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός την προηγούμενη εβδομάδα ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και μετά από τις εξετάσεις που του έγινε, διαπιστώθηκε η ανάγκη να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί ξανά...

Αυτό έγινε την Πέμπτη και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο «El Tuna» θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε λιγότερο από ένα μήνα. Κάτι που σημαίνει οτι ο Φάμπρι Γκονζάλες θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στις αρχές Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι νωρίτερα σήμερα ο Μπρούνο Φορναρόλι υποβλήθηκε επιτυχώς σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή στο Νοσοκομείο «Υγεία» από τον Γενικό Χειρουργό κ. Αλέξη Ιαχμούρ. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο και να ενταχθεί στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σε λιγότερο από ένα μήνα».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου