ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΦΟΡΝΑΡΟΛΙ

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ουρουγουανός, που παίρνει εξιτήριο την Παρασκευή και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Χειρουργήθηκε ο Φορναρόλι

Απολύτως επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μπρούνο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός την προηγούμενη εβδομάδα ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και μετά από τις εξετάσεις που του έγινε, διαπιστώθηκε η ανάγκη να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί ξανά...

Αυτό έγινε την Πέμπτη και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο «El Tuna» θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε λιγότερο από ένα μήνα. Κάτι που σημαίνει οτι ο Φάμπρι Γκονζάλες θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στις αρχές Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι νωρίτερα σήμερα ο Μπρούνο Φορναρόλι υποβλήθηκε επιτυχώς σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή στο Νοσοκομείο «Υγεία» από τον Γενικό Χειρουργό κ. Αλέξη Ιαχμούρ. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο και να ενταχθεί στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σε λιγότερο από ένα μήνα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου