ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ;

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα έχωσε στον Μάνταλο για τα σφυρίγματα του με τον διαιτητή να ζητάει συγνώμη, ενώ νωρίτερα προσπάθησε να ορμήσει στον πράσινο γενικό αρχηγό.

Τι να κάνουμε τη συγνώμη σου;

Ο γενικός αρχηγός του Τριφυλλιού είχε έντονα παράπονα από τα σφυρίγματα του Μάνταλου, με αποκορύφωμα αυτών το πλάγιο άουτ, από το οποίο και προήλθε το γκολ των γηπεδούχων, που έκρινε τον αγώνα.

Μετά την επίτευξη του γκολ, ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε στον Αθηναίο διαιτητή: «Τώρα τι έχεις να μου πεις;» και ο λόγος ήταν πως το πλάγιο άουτ εκτελέστηκε αρκετά πιο μπροστά από το σημείο που βγήκε η μπάλα. Στο τέλος της αναμέτρησης ο Μάνταλος είπε στον παλαίμαχο άσο: «Κύριο Κωνσταντίνου αρκετά σε ανέχτηκα. Μου μιλάς συνέχεια και η ομάδα σου με έχει στοχοποιήσει», για να του απαντήσει στη συνέχεια ο παράγοντας του Παναθηναϊκού: «Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και είσαι λάθος».

Στη συνέχεια μάλιστα, κουβέντα στην κουβέντα, ο Μάνταλος φέρεται να προσπάθησε να ορμήσει στον Κωνσταντίνου, σύμφωνα με την «Sportday», ωστόσο τον συγκράτησαν οι βοηθοί του. Αργότερα πάντως κι ενώ είχε ήδη υπογραφεί το φύλλο αγώνος, ο Αθηναίος διαιτητής ζήτησε συγγνώμη από τον γενικό αρχηγό των «πρασίνων», για την συμπεριφορά του, ενώ για την κακή εκτέλεση του πλαγίου είπε: «Αν είναι έτσι, σας ζητάω συγγνώμη, ήταν λάθος».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 25 Απριλίου