«ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ»

Η μεγάλη μορφή του παρελθόντος, Ζαχαρίας Πιτυχούτης, τόνισε πως η ευθύνη των παικτών είναι μεγάλη για τα αγωνιστικά χάλια. 

«Τεράστια ευθύνη οι παίκτες»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης στον Sportdog.gr

Πώς βλέπετε την κατάσταση στον Παναθηναϊκό;

"Tα πράγματα είναι δύσκολα και όλοι έχουν ευθύνη για εδώ που έχει φτάσει η ομάδα. Έχω πει ότι δεν πρέπει να υπάρχει γκρίνια και να ...τρωγόμαστε μεταξύ μας! Όλοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό και δεν γίνεται να λέμε άσχημα πράγματα ο ένας για τον άλλον, το καλό της ομάδας θέλουμε και να κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί για να βοηθήσει".

Ποιος ευθύνεται για αυτή την κατάσταση;

"Είναι εύκολο να ρίχνουμε τις ευθύνες στη διοίκηση και στον οποιοδήποτε, αλλά το σίγουρο είναι πως παίζουν ρόλο τα χρήματα και αν ο Παναθηναϊκός τα είχε, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Βέβαια και οι παίκτες έχουν ευθύνες. Δεν γίνεται να έχουν αυτή την εικόνα καθώς έτσι δείχνουν πως ή αυτές είναι οι δυνατότητές του και δεν μπορούν παραπάνω ή έχουν μειωμένη απόδοση για διάφορους λόγους".

Οι παίκτες όμως λένε ότι έχουν παράπονα και το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο...

"Έμαθα για κάτι μπάλες που πέταξαν στον Ελευθεράκη και αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα! Ποιος είσαι εσύ που πετάς μπάλες στον Ελευθεράκη που έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό; Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, αλλά αν όντως έχει γίνει τότε είναι απαράδεκτο! Διαβάζω ότι οι παίκτες έχουν παράπονα για όλα, αλλά δεν βλέπω από την πλευρά τους να κάνουν κάτι μέσα στο γήπεδο. Γίνεται μετά από αυτά να μην τους αποδοκιμάζει ο κόσμος; Έχουν τεράστια ευθύνη και ο κόσμος έχει δίκιο. Εξάλλου θυμάστε όταν έπαιζαν καλά και ειδικά στο ματς με τον Ολυμπιακό, χειροκροτήθηκαν γιατί έβγαλαν στο γήπεδο αυτό που ήθελε να δει ο κόσμος, αλλά τώρα τι; Μπορεί να έχουν τα δίκια τους σε κάποια θέματα αλλά δεν γίνεται να μην προσπαθούν, να πετάνε μπάλες και να μη δέχονται ακόμα και τα περιβραχιόνια! Εδώ είναι Παναθηναϊκός και πρέπει να το καταλάβουν".

Από εδώ και πέρα τι πρέπει να γίνει;

"Κάποια πράγματα που έχουν γίνει από την διοίκηση δείχνουν προχειρότητα, απλά τώρα θα πρέπει να σταματήσουν οι κόντρες και να κάτσουν όλοι μαζί να τα βρούνε για να υπάρξει ενότητα. Σε αυτό πρέπει να βοηθήσουν οι Κωνσταντίνου και Ελευθεράκης, οι οποίοι έχουν την ψυχραιμία για να λύσουν τα προβλήματα και πιστεύω ότι είχαν σωστή στάση στα τελευταία γεγονότα".

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου