ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Βουλή η τροπολογία, η Λεωφόρος δεν γκρεμίζεται και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σπίτι του.  

Επιστροφή στο σπίτι!

Δεκτή έγινε η νομοθετική ρύθμιση από την ολομέλεια της Βουλής και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου για τουλάχιστον τα επόμενα πέντε χρόνια, ανεξάρτητα από την πρόοδο στα έργα του Βοτανικού. Παράλληλα αποφασίστηκε το «πάγωμα» των χρεών για την επόμενη πενταετία, από τα πρόστιμα για τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες που βαρύνουν την ιστορική έδρα του Τριφυλλιού, ενώ ρυθμίστηκαν επίσης για πέντε χρόνια κάποιες άλλες αυθαίρετες κατασκευές στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Στ. Καλαφάτης, ο οποίος κατέθεσε και τη σχετική προσθήκη στο νομοσχέδιο, ανέφερε πως: «Αποσοβούμε το ενδεχόμενο να κατεδαφιστεί το γήπεδο χωρίς να έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας του νέου γηπέδου», για να προσθέσει ότι:

«Το υπουργείο δεν παίρνει θέση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Αλεξάνδρας, αλλά αναγνωρίζει ότι υπάρχουν τουλάχιστον δικαιώματα χρήσεως του γηπέδου ποδοσφαίρου από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, τα οποία αναγνωρίζονται εξάλλου κι από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πρέπει να γίνουν σεβαστά. Θα ελέγχουν τα πάντα κι αυτό το προφυλάσσουμε με την συγκεκριμένη ρύθμιση».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου