ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Γενικός Αρχηγός του «τριφυλλιού» βρέθηκε στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων αθλητών και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ζήτησε ενότητα ο Κωνσταντίνου

Το παλιό μότο «ο Παναθηναϊκός είναι ένας και αδιαίρετος» χρησιμοποίησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο «αγριόγατος» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων αθλητών, στο περιθώριο της ομάδας αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα...

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στο σύνδεσμο των αθλητών που έχουν τιμήσει το τριφύλλι, λέγοντας: «Είναι μια εκδήλωση η οποία αφορά τα άλλα τμήματα του Παναθηναϊκού που αφορούν τον Ερασιτέχνη. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο είναι ενιαίος, είναι ένας. Όλα τα τμήματα έχουν τους ίδιους στόχους αλλά δυστυχώς από τη στιγμή που έχουν μειωθεί τα έσοδα της ΠΑΕ έχουν μειωθεί και τα έσοδα των ερασιτεχνικών τμημάτων και για αυτό δεν παίρνουν το ανάλογο ποσοστό από τα εισιτήρια. Πρόκειται για μια πολύ ωραία εκδήλωση την οποία διοργανώνουν η κ. Λομβάρδου και τα μέλη του Δ.Σ. και και έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε παλιοί αθλητές όλων των τμημάτων για να ανταλλάξουμε απόψεις για την ομάδα».

Η ομάδα ποδοσφαίρου περνάει μια περίοδο κρίσης, πιστεύετε ότι μπορεί να επανέλθει η ηρεμία;
«Το οικονομικό είναι αλληλένδετο με το αγωνιστικό. Η μη προσέλευση του κόσμου δεν βοηθάει τον Παναθηναϊκό. Η όχι και τόσο καλή πορεία στο πρωτάθλημα δεν βοηθάει ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός πληρώνει τα χρέη των προηγούμενων ετών γιατί η τωρινή σεζόν θα τελειώσει ομαλά. Η ηρεμία στον Παναθηναϊκό πρέπει και επιβάλλεται να έρθει.
 Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Από την άλλη έχουμε έναν πολύ δύσκολο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Πρέπει με ηρεμία και δύναμη η ομάδα να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει».

Σήμερα είχατε μια κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές, πιστεύετε ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν και να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν;
«Εγώ νομίζω ότι με την συζήτηση που κάναμε σήμερα με τους ποδοσφαιριστές αναγνώρισαν και αυτοί πως έχουν κάνει λάθη. Έχουν τα δικά τους παράπονα και τα δικά τους θέματα που πρέπει να διευκρινιστούν. Εγώ νομίζω ότι αυτά θα επιλυθούν σίγα-σιγά. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε τρία άτομα δίπλα στην ομάδα που έχουμε παίξει ποδόσφαιρο έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις. Προσπαθούμε να τους δώσουμε να το καταλάβουν και το έχουν καταλάβει. Στην συζήτηση που κάναμε είχαμε όλη την ίδια άποψη και οι ποδοσφαιριστές είπαν ότι θα δώσουν ότι δύναμη τους έχει απομείνει για να πάρει ο Παναθηναϊκός το κύπελλο και να μπει στην πεντάδα των πλέι οφ. Πιστεύουμε ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές.

Εδώ θέλω να διευκρινίσω ότι δημοσιεύτηκε σε ορισμένα ΜΜΕ ένα γεγονός το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, δηλαδή ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές πετάξανε 5-6 μπάλες στο μπουθ που καθόμασταν με τον κ. Ελευθεράκη. Αυτό δεν ευσταθεί δεν είναι αλήθεια κάπου πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι και να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να βρει τον δρόμο του και την ηρεμία του γιατί εμείς στον Παναθηναϊκό στην Παιανία προσπαθούμε να βρούμε την ηρεμία μας».

Ακολουθεί ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά την Τετάρτη... Ενώ ακόμα η ομάδα δεν έχει πραγματοποιήσει καμία μεταγραφή...
«Έχουμε τις απώλειες μας για το παιχνίδι της Τετάρτης, Δεν θα παίξει ο Καρνέζης γιατί έχει αμυγδαλίτιδα. Τα μεταγραφικά είναι άλλο θέμα, τα χειρίζεται ο κ. Ελευθεράκης. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποια νέα αλλά είναι δύσκολο να βρούμε κάποιους ποδοσφαιριστές καλούς αυτή τη στιγμή».

Το Σάββατο υπήρξε ένας εμφύλιος στις εξέδρες και έντονες αποδοκιμασίες προς κάποιους παίκτες... πως τα σχολιάζετε;
«Οι αποδοκιμασίες στους ποδοσφαιριστές είναι επόμενο, γιατί όταν μια ομάδα δεν πάει καλά σαφώς και θα πέσουν τα βάρη στους παλιούς ποδοσφαιριστές. Είναι οι πιο παλιοί, είναι διεθνείς. Σίγουρα δεν είναι καλό να αποδοκιμάζονται οι ποδοσφαιριστές όποιοι και αν είναι αυτοί. Όταν τελειώσει η σεζόν μπορούν να έρθουν οι οπαδοί και να εκφράσουν την άποψη τους και από εκεί και πέρα θα έρθουν και οι αποφάσεις. Τώρα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και να διεκδικήσει την δεύτερη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου