ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΤΟ

Νέα συνάντηση με τον Παναθηναϊκό θα έχει κατά την διάρκεια της μέρας η πλευρά του Λέτο και ίσως μπει φινάλε. 

Νέα συνάντηση με Λέτο

Παναθηναϊκός και Σεμπάστιαν Λέτο έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για το διαζύγιο που σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν, καθώς αν ο Αργεντινός είναι υγιής έχει αποδείξει πως είναι ο ποιοτικότερος παίκτης του πρωταθλήματος. Το οικονομικό, όμως, είναι βραχνάς και ο Παναθηναϊκός δεν έχει την δυνατότητα να καλύψει το συμβόλαιο του Σέμπα με αποτέλεσμα να έρθει το φινάλε στη σχέση των δύο πλευρών, μάλλον άδοξα. 

Το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να παιχτεί στη συνάντηση που θα έχει ο δικηγόρος του παίκτη με τους ανθρώπους της ΠΑΕ καθώς θα πρέπει να διευθετηθούν και κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν περισσότερο διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία και ήταν η αιτία για να ανανεωθεί την περασμένη Παρασκευή το ραντεβού τους.

Στη συνάντηση της Δευτέρας θα λυθούν εκτός απροόπτου και αυτά τα θέμα, ώστε ο «Σέμπα» να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από το Τριφύλλι. Αυτό θα σημάνει αυτόματα και την ενεργοποιήση του Καζιγιάμα, ο οποίος περιμένει... καρτερικά εδώ και ένα μήνα. Οι «πράσινοι» θα τρέξουν για την έκδοση του δελτίου του, ώστε να μπορέσει ο Φάμπρι να τον υπολογίζει στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά την Τετάρτη.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου