ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ

Ο Φάμπρι είναι αρκετά εκνευρισμένος από τις διαρροές στον Τύπο και ζήτησε να παρθούν μέτρα από τους Ελευθεράκη, Κωνσταντίνου. 

Μέτρα για τις διαρροές

Ο Φάμπρι μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό ήταν σε έξαλλη κατάσταση και χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις στην ομιλία του προς τους παίκτες. Ο Ισπανός τεχνικός, όμως, την Κυριακή εμφανίστηκε αρκετά πιο ήρεμος και προανήγγειλε group therapy για την Δευτέρα. Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ότι: «Θέλω να ηρεμήσετε και θα τα πούμε αύριο για το τι έφταιξε στο ματς με τον Πανθρακικό. Θα δούμε αναλυτικά τα λάθη μας και θα συζητήσουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι σας έπιασε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και οπισθοχωρήσατε. Θα τα πούμε όμως αναλυτικά αύριο».

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν έντονα δυσαρεστημένος και από τις διαρροές των ομιλών του προς τον Τύπο. Μάλιστα εξέφρασε στους Κώστα Ελευθεράκη και Βασίλη Κωνσταντίνουν τα παράπονά του, ζητώντας τους να πάρουν μέτρα, αφού αυτό που συμβαίνει δεν βοηθάει την ομάδα, τονίζοντας πως κάποια πράγματα θα πρέπει να μένουν μέσα στα αποδυτήρια.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου