ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΩΝΗ

Την μέρα που ξεκινάει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα παραμείνει ή όχι ο Χρήστος Δώνης.

Τελειώνει την Δευτέρα του Δώνη

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη το leoforos.gr, Χρήστος Δώνης και Παναθηναϊκός δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία λόγω μιας διαφοράς η οποία μάλιστα ήταν σημαντική... Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης κάπως σαν να άλλαξαν τα πράγματα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα πουν εκ νέου την Δευτέρα και να υπάρξει οριστική κατάληξη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, θα βρίσκεται δύο μέρες εκτός Αθηνών και γι’ αυτό το λόγο δεν θα γίνει η συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έτσι, την Δευτέρα στη συνάντηση που θα έχουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον μεγάλο γιο του Γιώργου Δώνη, θα του παρουσιάσουν την νέα τους πρόταση και απ’ ότι φαίνεται αυτή την στιγμή ο πρωταθλητής με την ομάδα Νέων, Δώνης, θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη, αν τελικά υπάρξει, ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας στην επίσημη πρώτη τη ομάδας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου