ΣΑΒΒΑ ΡΟΥΦΑ ΤΑ... ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ

Να την... πει στον Α.Βγενόπουλο προσπάθησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και έφαγε τα... μούτρα του. Διαψεύδει ο «Mr MIG».

Σάββα ρούφα τα... ντουμάνια

Μαγκιές στον Ανδρέα Βγενόπουλο προσπάθησε να κάνει ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά του το site «pamesports», αλλά δυστυχώς δεν του βγήκαν σε καλό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στις 10 Ιουνίου στην Πάρο και συγκεκριμένα στο λιμάνι της Νάουσας, όπου βρισκόταν με φιλική του παρέα ο Mr MIG.

Την ίδια ώρα, λίγο πιο μακριά, βρισκόταν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος αποχωρώντας από το δείπνο πέρασε από το μέρος που βρισκόταν ο μέτοχος του «τριφυλλιού» και του είπε: «Τί έγινε; Γιατί φύγατε όλοι εσείς από τον Παναθηναϊκό και τον αφήσατε ακυβέρνητο;», κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος μπορεί να απάντησε, αλλά τράβηξε μία γερή ρουφηξιά από το πούρο του και φύσηξε τον καπνό στο πρόσωπο του κυρ Σάββα.

Η ένταση κορυφώθηκε και οι δύο άνδρες άρχισαν να απωθούν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση τόσο των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο κυρ Σάββας να βάλει την ουρά στα... σκέλια και να αποχωρήσει.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλο δεν επιβεβαίωνε, το συγκεκριμένο περιστατικό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου