ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΝΗ

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε ο Χρήστος Δώνης το πρωί της Πέμπτης, χωρίς όμως να υπάρξει θετική κατάληξη... Τελειώνει μέχρι την Κυριακή το θέμα. 

Διαφορά με Δώνη

Εκτός από τον Διαμαντή Χουχούμη που βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ την Πέμπτη το μεσημέρι και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, εκεί βρέθηκε και ο Χρήστος Δώνης χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια συμφωνία...

Την ώρα λοιπόν που στο σπίτι του Χρήστου Δώνη και της οικογένειάς του, είχαν μπει διαρρήκτες, ο ίδιος βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου συζητούσε για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Εκεί, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού (χωρίς να βρίσκεται στο τραπέζι ο Γιάννης Σαμαράς) παρουσίασαν στον νεαρό ποδοσφαιριστή κάποια πράγματα τα οποία δεν είχαν συμφωνήσει σε προηγούμενο ραντεβού.

Έτσι, ο γιός του Γιώργου Δώνη δεν ήρθε σε συμφωνία για συμβόλαιο τριών ετών που του προτάθηκε και όλα πλέον είναι στον αέρα και κανείς δεν μπορεί να θεωρεί σίγουρη την παραμονή του στην ομάδα. Πλέον ο Χρήστος, θα μιλήσει με τον Γιάννη Σαμαρά ώστε να του μεταφέρει τι του προτάθηκε και εν συνεχεία θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση των δύο πλευρών.

Όπως και να έχει το θέμα με την παραμονή ή μη του νεαρού ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό, θα τελειώσει μέχρι και την Κυριακή, καθώς την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην οποία αν όλα πάνε καλά και τελικά υπάρξει αίσιο τέλος, ο Δώνης θα δώσει το παρών. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου