Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΡΓΗΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ!

Ο Γιάννης Αλαφούζος είπε αυτό που ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος δεν έκανε ποτέ. Μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας... ταπώνοντας τη προπαγάνδα του Κόκκαλη!

Η αλήθεια... άργησε 15 χρόνια!

«Με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού .. Με την σπείρα της διαπλοκής που υπηρέτησε το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας κατέστρεψαν...». Απλά, κατανοητά, ο Γιάννης Αλαφούζος... βούλωσε το στόμα εκείνων που νομίζουν ότι απευθύνονται σε τίποτα χρυσόψαρα που ξεχνούν. Αυτή είναι η ιστορία του Ολυμπιακού και της «αυτοκρατορίας» του Κόκκαλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είπε εκείνο που ο κόσμος του Παναθηναϊκού περίμενε να το ακούσει, από ένα σαφώς μεγαλύτερο επιχειρηματικό μέγεθος, από τον άνθρωπο που διοικούσε τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Τον απερχόμενο μεγαλομέτοχο, Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αναφερόμαστε στο επιχειρηματικό μέγεθος γιατί σε αυτές τις «κόντρες» είναι γνωστό πως «παίζουν» όλες οι πιθανοί παράμετροι.

Βέβαια, ως γνωστόν όλα είναι θέμα ενδιαφέροντος. Αγαπάς κάτι; Με τα λάθη, με τα σωστά σου θα προσπαθήσεις να το προστατεύσεις. Δεν αγαπάς κάτι; Το αφήνεις σαν πρόβατο σε σφαγή και κάνεις μάγκα τον Κόκκαλη και τον κάθε Κόκκαλη!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου