Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

Το Leoforos.gr υπενθυμίζει και φέρνει στο... φως τα όσα είπε ο Φερέιρα για τον Καραγκούνη στην Παιανία που δείχνουν τον σεβασμό του Πορτογάλου.

Η ομιλία που τα λέει όλα!

Μετά τις καταπληκτικές εμφανίσεις του Γιώργου Καραγκούνη στο Euro, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έπεσαν πάνω στον Ζεσουάλδο Φερέιρα να τον... φάνε, επειδή δεν τον χρησιμοποιούσε την χρονιά που πέρασε... Μάλιστα οι απόψεις αυτές συνοδεύονταν με την εκτίμηση, οτι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει σε καμία εκτίμηση τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι αληθές...

Το Leoforos.gr σας θυμίζει ένα μέρος, της τελευταίας ομιλίας του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Παιανία, όπου έπλεξε το εγκώμιο του «Κάρα» μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον εν ενεργεία παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές: «Θέλω να μιλήσω και για τον Γιώργο. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και την Ελλάδα και αυτή την στιγμή είναι ο μεγαλύτερος εν ενεργεία Έλληνας παίκτης. Η αξία του και η δουλειά που κάνει, το πάθος του, είναι παράδειγμα για όλους εσάς. Εύχομαι ότι καλύτερο στο Euro αν και πιστεύω ότι θα είναι πάλι αυτός που πρέπει».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου