ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΙΝΣΙ

Ο Κουίνσι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αφού οι πιέσεις που δέχεται είναι πάρα πολλές.

Το παλεύει για Κουίνσι

Η Νάπολι έχει βάλει στο μάτι τον Κουίνσι εδώ και καιρό, έστω κι αν το τελευταίο δημοσίευμα που θέλει τους «παρτενοπέι» να τον θέλουν ως αντικαταστάτη του Καβάνι είναι μέσα στην υπερβολή. Την ίδια ώρα η πίεση που δέχεται ο Γκανέζος από την Αλ Σαντ που έχει τα δικαιώματά του είναι μεγάλη, αφού η ομάδα του Κατάρ ναι μεν του έχει διαμηνύσει ότι δεν υπολογίζεται για την φετινή σεζόν, αλλά προσπαθεί να βρει ομάδα να τον πουλήσει ζητώντας τουλάχιστον 1,25 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Αυτό το ποσό όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος είναι απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό, που φέτος πλήρωνε το μισό συμβόλαιο του Κουίνσι (500.000 ευρώ). Ετσι, η Αλ Σαντ δείχνει αρνητική στη νέα πρόταση για δανεισμό ενός έτους ακόμα από τον Παναθηναϊκό και δεν  σκοπεύει σε καμία περίπτωση να καλύψει και πάλι το μισό συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο είναι της τάξης του 1 εκ. ευρώ.

Το «αγκάθι», λοιπον, είναι το οικονομικό στην προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός να κρατήσει τον 26χρονο, που έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα» και αυτό είναι ένα ατού για το «τριφύλλι», αλλά δεν φτάνει από μόνο του...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου