ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ «ΤΑΦΟ»

Την ευκαιρία να ζήσουν την μαγεία του ιστορικού γηπέδου, παίζοντας ποδόσφαιρο ή μπάσκετ στο κλειστό της Λεωφόρου έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Παίξε μπάλα στον «Τάφο»

Δεν υπάρχει φίλος του Παναθηναϊκού που να μην έχει σκεφτεί έστω και για μία φορά το ενδεχόμενο να ήταν παίκτης του «τριφυλλιού» και να αγωνιζόταν στον «Τάφο του Ινδού». Οι μικροί προλαβαίνουν ακόμη να το κάνουν πραγματικότητα, οι μεγάλοι όμως όχι... Τουλάχιστον στην ιδανική μορφή του, του συγκεκριμένου σεναρίου, γιατί πλέον υπάρχει μία μέση λύση.

Ποια είναι αυτή; Να παίξουν μπάσκετ ή ποδόσφαιρο σάλας στο κλειστό της Λεωφόρου. Ναι, καλά διαβάσατε. Και ποδόσφαιρο σάλας. Την πρωτοβουλία αυτή, την πήρε ο «Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Γ. Καλαφάτης», προκειμένου να εκμεταλλευτούν τον χώρο, τώρα που το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι πιο χαλαρό, να παραμείνει «ζωντανός» ο «Τάφος του Ινδού», να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους να μυηθούν στην... μαγεία του και να μαζευτούν κάποια έσοδα για την συντήρησή του.

Τα παιδιά έχουν βάλει φτιάξει δύο τέρματα (για όσους δεν θέλουν μπάσκετ, αλλά ποδόσφαιρο), που μπορούν να εξυπηρετούν τις ανάγκες όποιων θέλουν να περάσουν μία μαγευτική ώρα στο κλειστό παίζοντας ποδόσφαιρο σάλας, αν και βέβαια οι διαστάσεις δεν είναι οι προβλεπόμενες (οι κανονικές είναι ενός γηπέδου χάντμπολ), όμως αυτό λίγο μετράει... Η ουσία είναι η εμπειρία. Το να παίζεις, έστω και για πλάκα, σε αυτό το ιστορικό γήπεδο.

Όσον αφορά το οικονομικό μέρος; Η τιμή για μία ώρα ορίστηκε στα 50 ευρώ και τα έσοδα θα πάνε στα έργα για την βελτίωση του κλειστού, που έχουν ξεκινήσει από το περσινό καλοκαίρι με το καφέ που έχει φτιαχτεί και τα γκράφιτι στην είσοδο. Πλέον, ο επόμενος στόχος είναι το βάψιμο της εξέδρες, σε πρώτη φάση και ακολουθούν κι άλλα....

Για αυτό λοιπόν μην χάνετε την ευκαιρία... Τηλεφώνησε είτε στο 6974443356, είτε στο 6942599794 και ζήσε την μαγεία του «Τάφου», αυτή την φορά όχι από την εξέδρα, αλλά από τον αγωνιστικό χώρο.
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου