ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΛΕΞΟΥΔΗ

Τα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί την πέτρα του... σκανδάλου για την αποχώρηση του Β.Αλεξούδη από την Παιανία, διέψευσε ο Σ.Καπίνο.

Κανένα θέμα με Αλεξούδη

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η ξαφνική παραίτηση του Βασίλη Αλεξούδη από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο. Ένα από αυτά είχε ως πρωταγωνιστή τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος φέρεται να εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για τον γυμναστή του στην διοίκηση, κάτι που έφτασε στα... αυτά του τελευταίου, με την γνωστή πλέον κατάληξη.

Μόνο που κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» το διέψευσε με ανάρτησή στο προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: «Το ότι έφυγε ο κ. Αλεξούδης είναι κάτι που θέλω να πιστεύω πως στεναχώρησε όλους στον Παναθηναϊκό. Όμως από εκεί και πέρα αυτή η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και συνεχίζει την πορεία της... Όλα αυτά που γράφονται τόσες μέρες για δυσαρέσκεια μου και νεύρα και ότι δεν είμαι ευχαριστημένος εγώ από την ομάδα δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνουν προς τα έξω...! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας προς το πρόσωπο μου και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο για ΤΙΠΟΤΑ. Δεν έχω ξαναγράψει ποτέ κάτι παρόμοιο, αλλά πιστεύω ότι αυτήν τη φορά έπρεπε να γίνει...!».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου